Jos: "IJsje eten!"

Gepubliceerd op 12 april 2022 om 15:37

Joyce en Joey hebben nieuwe skeelers gekregen. Die van Joey waren het eerst binnen dus met hem had ik al een paar keer een stukje geskeelerd en die van Joyce zijn er nu ook. Ook met haar had ik al een stukje geprobeerd, maar afgelopen zaterdag wou ze toch wel graag een rondje met papa doen.

Dus Joyce en ik skeelers aangetrokken en op pad. Dicht bij ons ligt een nieuw snelfietspad, de F58, wat uiteindelijk station Breda en station Tilburg met elkaar moet verbinden. Dat is hartstikke goed asfalt, dus wij het fietspad op richting de stad. Dat ging lekker met het windje in onze rug!

Op een gegeven moment zijn we bij station Tilburg Universiteit. Zonder erbij na te denken zeg ik tegen Joyce: “Nog een station verder en we kunnen in de stad een ijsje eten”. En nu heeft Joyce een doel, dus dat ijsje moet er komen. En tot mijn verbazing skeelert ze het hele stuk nog terug ook! 19km totaal, wat knap!

Alleen wat de één kan… Dus afgelopen zondag wou Joey ook skeeleren. En ook hij wou richting de stad om een ijsje te halen. Ook met hem geniet ik van een ijsje en ik verbaas me erover dat ook Joey zonder mopperen de complete 19km aflegt en gewoon naar huis skeelert. Als we bij ons in de straat zijn geeft hij toe dat hij ‘best wel moe’ is… Mag het?

Wat geweldig mooi om dit met Joyce en Joey te doen!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Annelies Ros
2 jaar geleden

Jos,
Dat er nog maar heel veel van deze geniet-moment mogen zijn. MET een ijsje om het helemaal af te maken. 😉

Frank F
2 jaar geleden

Hallo Jos,
Wat mooi dat je dit samen met Joyce en Joey kunt doen. Niets leuker dan samen met je kinderen je grootste hobby uitoefenen! Groeten, Frank

Lydie Rijsdijk
2 jaar geleden

Hallo Jos, wat een kanjers, daar moet je wel apetrots op zijn. Met zo’n sportieve Pa als voorbeeld, het zit duidelijk in het DNA. Dat je dit nog lang mag doen, dat wens ik te van harte toe!! Fijne paasdagen!!

Susanne Hamelink
2 jaar geleden

Wauw, wat een kanjer! Die kinderen van jullie. Terecht een trotse papa. Heerlijk dat jullie dit samen gedaan hebben.

Jolanda
2 jaar geleden

Wat een kanjers!
En dat ijsje was meteen ook verbrand natuurlijk!! 😅

Piet&Martine
2 jaar geleden

Hoi Jos,

Wat een mooie berichten. Samen met je kinderen genieten, zo prachtig!

Ze hebben het doorzettingsvermogen van hun vader overgenomen volgens mij, goed dit te zien.

De manier waarop jij met jouw situatie omgaat vind ik heel mooi. Het geeft velen moed en kracht. Het vraagt ook moed en kracht van jou, maar tot nu toe heeft dat je ver gebracht.
We wensen je nog vele geniet momenten toe!

Lieve groet,

Piet & Martine