Jos: "Geen nieuws"

Gepubliceerd op 3 april 2022 om 19:30

Is goed nieuws. Ik voel me goed. Ik werk inmiddels weer 5x5 uur en dat bevalt me prima. Ik heb het lekker druk, maar ik heb ook lekker tijd over om leuke dingen te doen. Vorig weekend zijn we met vrienden een weekendje weg geweest, en gisteren heb ik lekker geshopt met Joyce. Quality time!

En als klap op de vuurpijl zijn we Joyce d’r nieuwe skeelers gaan halen in Waarde, een klein dorpje in de buurt van Yerseke. Die konden we daarna direct showen aan opa en oma, samen met onze nieuwe schoenen en mijn nieuwe zomerjas.

Na het eten kwam ons neefje Melvin langs, dus tijd om de skeelers aan te doen. Met Opa, Melvin, Joyce en ik staan er drie generaties Belletjes op de skeelers en dat is bijzonder!

Morgen ga ik richting het ziekenhuis voor een gesprek met de oncoloog. In het telefoongesprek met hem waarin we besloten de scans niet door te laten gaan vond hij een gesprek een goed idee. Ik ben blij dat hij zo meedenkend is en ik ben benieuwd naar ons gesprek morgen!

En zo keuvelt mijn leventje zachtjes verder. Als ik niet zou weten dat er iets aan de hand is dan zou er ook niets aan de hand zijn. Ik kan het geheel goed van me afzetten en echt oprecht genieten van alles om me heen. Sinds 5 november vorig jaar, toen ik uitbehandeld bleek, gaat het eigenlijk alleen maar beter. Hoe gek is dat?

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
2 jaar geleden

Wat zullen opa&oma genoten hebben!!!heerlijk deze berichten te lezen Jos.blij dat leventje xo lekker voort kabbelt.groetjes van ons

Bianca
2 jaar geleden

Geen nieuws is gewoon mooi. Houden zo!

Thea
2 jaar geleden

Geniet van ieder moment!
😘❤️

Rinus en Marieke.
2 jaar geleden

Hoi Jos, dit zijn heerlijke berichten ! En......zoals je zegt geen nieuws is goed nieuws hopen we dat je dit nog heel lang zo mag houden. Veel, veel groeten en gewoon het allerbeste !!!!!!!!!!!!!!! Geniet overal maar lekker van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!