Jos: "Lang geleden!"

Gepubliceerd op 15 mei 2022 om 12:52

Het is uit mijn systeem, ziekenhuisbezoeken, ziek zijn, operaties en ook bloggen. Alles wat met mijn ziekte te maken heeft en heeft gehad. Sinds 5 november jl., toen ik te horen kreeg dat ik niet meer zou genezen, is mijn leven eigenlijk zachtjes aan weer normaal geworden.

Sinds die tijd ben ik weer gaan werken. Ik werk nu 32 uur en dat bevalt mij prima. Toevallig kreeg ik vandaag nog een foto van Philips apparatuur in het ziekenhuis van een kennis, en dan ben ik blij dat ik voor Philips werk. We maken echt spullen die een positieve impact hebben op het leven en welzijn van mensen.

Verder ben ik lekker aan het sporten. Sinds het schaatsseizoen afgelopen is sta ik behoorlijk vaak op mijn skeelers, ook om skeelertraining te geven. Verder wandel ik bijna elke lunchpauze, doe ik via de IJsclub drooglooptraining (bootcamp met gekke schaatssprongen…) en ben ik op de mountainbike te vinden.

En om dat allemaal af te maken trekken we er regelmatig met het gezin op uit. Joyce en Joey groeien als kool en doen het goed op school. Ze hebben plezier in de sporten die ik ook leuk vind en niets mooiers om ze als papa mee te nemen op avontuur.

Kortom, ik kan alles, doe alles en ziek zijn lijkt lang verleden tijd. Ik ben van plan om dat nog 42 jaar vol te houden. Tegen die tijd ben ik 84 en dan zien we weer wel!

Reactie plaatsen

Reacties

Piet en Martine
2 jaar geleden

Wat een mooi bericht. We wensen je heel veel mooie en sportieve momenten toe!
Alle goeds toegewenst,

Piet&Martine

Rinus en Jannie De Bel
2 jaar geleden

Als mensen vragen hoe is het met jullie zoon/Jos (wat heel veel gebeurt gelukkig) zeg ik altijd top of prima of kan niet beter. Toch vind ik het van mezelf raar klinken. Vooral omdat het nog steeds zo onwerkelijk is. Ik laat dan trots ook wel eens een foto zien. Jos die aan het survivallen is met zijn gezin. Jos die aan het skeeleren is met Joyce en Joey. Jos die aan het mountainbiken is samen met oma🤣 en neefje Melvin. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Altijd bezig met werk, sport, fietsen repareren en onderhouden. Onvermoeibaar. Dankbaar, blij en vol goede moed blijven wij hopen dat het nog heel lang zo mag blijven gaan. Liefs ❤️ van ons uut Yese.

Rinus en Marieke.
2 jaar geleden

Wat gaat het ontzettend goed met jou ! Heel goede berichten over hoe je je voelt en dat is het belangrijkste naast je 32 uur werk en verdere "sportprestaties". We wensen gewoon dat dit zo door blijft gaan tot dat je zo rond de 84 jaar bent. Nogmaals knetter goede berichten! Het aller, allerbeste !!!!!!!!!!!!!!!!!

Lydie Rijsdijk
2 jaar geleden

Beste Jos, prachtig om dit te lezen. Ik heb trouw al je blogs gevolgd. Wat heerlijk om zo te kunnen leven en te genieten van alles wat er op je pad komt en van je gezin. Je bent een mooi mens en een voorbeeld voor velen! Ik wens je alle goeds en geluk van de wereld!! Groetjes uut Answest!

Karin & Guido
2 jaar geleden

Wat heerlijk om te lezen Jos! Je nent echt een voorbeeld van hoe je kunt leven in het moment en kan genietrn van alles dat nu op je pad komt! Ik wens je (en Tamara en de kids) dit nog zo ontzettend lang toe! 😘

Karin & Guido
2 jaar geleden

En als we dan 84 worden over 42 jaar, dan proosten we samen op het leven Jos!

Rinus en Marieke.
2 jaar geleden

Beste Jos, het is weer al een poos geleden dat we iets van ons hebben laten horen. We hopen dat alles nog steeds goed gaat en dat jullie "leventje" weer lekker hebben opgepakt. Het aller, allerbeste en een prettige zomer en zo verder. Veel sportiviteit, kinderen en een mooie en lieve meid brengen liefde, hoop en een heleboel vrolijkheid ! Veel liefs en groeten "op afstand ". Rinus en Marieke.

Suzette
2 jaar geleden

Wat geweldige berichten Jos.
Je blijft mij verbazen.
Het positieve van lichaam ziek zijn is dat men sterker van geest wordt. Dat is bij jou duidelijk te lezen.
Keep the good work up!!