Jos: "Input en output"

Gepubliceerd op 27 februari 2022 om 22:47

Als software engineer ben ik gewend om in inputs en outputs te denken. Je stopt iets in een systeem (de input) en dan levert dat iets op (de output). Ik heb al eerder verteld dat ik, nu ik de reguliere geneeskunde heb uitgespeeld, bezig ben om te kijken naar alternatieven. Een van de dingen die ik daarbij probeer is mijn binnenklimaat zo gezond mogelijk te krijgen.

Ik eet nog steeds ketogeen. Dat is voor mij simpel vol te houden omdat ik nog nooit zo lekker, veelzijdig en gezond gegeten heb. Ik merk dat ik meer en langer energie heb en dat het me weinig moeite kost om me fit te voelen. En pas als je erop gaat letten zie je hoeveel suikers er in een dagelijks dieet zitten dat we in de westerse wereld als ‘normaal’ beschouwen.

Verder heb ik komende week weer een afspraak bij een natuurgeneeskundige. Wat mij opvalt is dat er gekeken wordt naar de oorzaken van de ziekte. Een gezond lichaam zou zichzelf in stand moeten kunnen houden, dus waar komt de ziekte vandaan? Dat in tegenstelling tot de reguliere geneeskunde die zo snel mogelijk het symptoom (de tumoren in mijn geval) weg willen hebben.

Verder heb ik druppels die mij helpen mijn afvalstoffen zo goed mogelijk af te voeren. De druppel stimuleren afvoer via de urinewegen… Logisch, want ik mis zo’n 25cm dikke darm. Aan mijn input en output wordt gewerkt. Ik geloof echt dat dat ervoor zorgt dat mijn binnenklimaat verbeterd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.