Jos: "Saaie kantoordag?"

Gepubliceerd op 17 februari 2022 om 16:57

“Weet je wat ik nog wel eens zou willen? Zo’n lange saaie kantoordag waarin niets lijkt te gebeuren. En dan staat er op de terugweg ook nog eens een ellenlange file”, dat riep ik vaak de afgelopen periode. Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt!

De afgelopen week ben ik begonnen met werken. Het is superfijn om weer aan de slag te zijn en mijn dagen weer een nuttige invulling te kunnen geven. Ik blijf het mooi vinden dat ik zoveel Philips apparatuur in het ziekenhuis ben tegengekomen en dat ik nu zelf bij Philips Healthcare werk. Daar ben ik echt trots op, zeker nu ik weer een actieve bijdrage kan leveren!

In de afgelopen week was ik ook op kantoor. En dan moet ik op de terugweg over het roemruchte stukje A58 tussen Tilburg en Eindhoven. Ik moest lachen toen ik die rode remlichten voor me zag en ik dacht terug aan al die keren dat ik hier heimwee naar had. Een lange saaie kantoordag was het zeker niet, er gebeurt genoeg en een ellenlange file was ook niet, maar wat heb ik dit gemist!

Ik ben zo blij om weer terug te zijn. Weer mensen fysiek te spreken en ‘gewoon’ mijn ding te kunnen doen. En dan realiseer ik mij dat het allemaal niet zo gewoon is. Gewoon is eigenlijk… Heel bijzonder!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
2 jaar geleden

Wat heerlijk dit te lezen Jos .blij dat je weer wat kan doen en die file???ben je gauw genoeg weer beu!(hoop ik)want dat is een teken dat je lekker aan t werk ben .groetjes van ons

Rinus en Marieke.
2 jaar geleden

Ontzettend leuk dat je het zo naar je zin hebt !!!!!!

sylvia
2 jaar geleden

Wat fijn Jos dat je weer aan het werk bent. Ergeren aan een file is het teken dat je je goed voelt. Groetjes uit Yerseke

Lydie Rijsdijk
2 jaar geleden

Hallo Jos, ik hoop dat je nog heeeeeel lang in de file mag staan! Echt hoor. Geniet ervan ! Lydie.

Tom
2 jaar geleden

Gewoon is eigenlijk heel bijzonder....fijn dat je daar weer van kan genieten Jos!!!!! Ik ga onze doordeweekse wandelingen wel missen nu je weer aan de slag bent... veel werkpkezier Jos!