Jos: "Weer werken!"

Gepubliceerd op 4 februari 2022 om 12:49

Nu de beslissing mbt. het onderzoek gemaakt is en ik verder niet behandeld wordt in het ziekenhuis valt er een enorme last van mijn schouders. Ik ben blij met de keuze om met de kinderen het bos in te gaan en met ze te gaan schaatsen in plaats van dat ik ziek op bed lig en tegen ze moet zeggen dat ze vooral toch maar zonder mij moeten gaan. Dit voelt voor mij echter en puurder.

Gisteren stond een afspraak met de bedrijfsarts gepland. En nu ik langzaam onder de druk van alle keuzes vandaan kruip blijft er een fitte en ambitieuze Jos over… En ik ben niet voor niets bij Philips Medical gaan werken. Ik ben zoveel keren door een Philips scanner geweest dat ik trots ben op wat Philips doet en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Dus kwam ik er met de bedrijfsarts op uit dat we mijn re-integratietraject nu echt vorm gaan geven. En toen ik daarna een bakje koffie ging halen bij het kantoor werd ik enthousiast onthaald. Het voelde als een warm bad en ik ben echt blij met zulke kansen en collega’s!

Ik ga ‘gewoon’ weer werken. Voorlopig halve dagen, maar ik hoop op meer. Ik heb altijd al heimwee gehad naar een normale werkdag op kantoor en elke keer dat ik langs het Philips logo reed op weg naar het ziekenhuis deed pijn. En nu is er ineens volop ruimte voor zulke normale dagen! Heerlijk!!!

 

Het Philips logo vanaf de A58 bij Best

Reactie plaatsen

Reacties

Lydie Rijsdijk
2 jaar geleden

Beste Jos, ook je vorige blog gelezen met de beslissing die je gemaakt hebt. Die keuze verbaasd me niks. Jij met je levensinstelling bent niet iemand die als een ziek vogeltje op de bank wil liggen, je wil gewoon alles eruit halen wat het leven je te bieden heeft en dat is gaan voor kwaliteit. Diepe buiging!! Wat zul je blij zijn om weer aan de slag te kunnen. Ik wens nog heel veel moois met Tam en de kids en veel werkplezier!! Fingers crossed!! Warme groet Lydie.

Rinus en Marieke.
2 jaar geleden

Hoi Jos, net je blog gelezen: "Weer Werken"". Dat is even laten zien dat je de moed nooit opgeeft. Momenteel voel je je als een vis in het water en wat er verder in de toekomst gaat gebeuren, dat is allemaal: "Pluk de Dag". Je leeft nu samen met Tamara en de kinderen en Philips ( voor halve dagen ) en we hopen dat dat nog lang zo door mag gaan. We weten allemaal dat er "misschien" een tijd komt dat het anders zal lopen maar : "Wonderen zijn de wereld nog niet uit". Kijk gewoon elke dag vooruit en ga er met al je positiviteit tegen aan ! Wij zijn , op afstand, blij voor jou dat je de keuze hebt gemaakt waar we veel respect voor hebben en we hebben ook ontzettend veel respect voor jou dat je nu je "oude"baan" voor een deel weer gaat oppakken. Jos, je weet het pluk de de dag, pluk de dag en ga er tegenaan !!!!!!!!! Veel en veel respect en liefde voor jullie allemaal.

sylvia
2 jaar geleden

Geniet van deze kansen Jos. Geniet van het leven op dit moment met Tamara de kids en iedereen om je heen..je hebt de slingers in het leven weer mooi opgehangen. Ik hoop dat er veel kleur in zit. Lieve groetjes van ons uit Yese.

jolanda
2 jaar geleden

Wat bin jie toch een topper!! Geniet met volle teugen van elke dag die je hebt. Het enige moment wat je zeker hebt is het 'nu'.

Thea
2 jaar geleden

Knap,knap, en nog eens KNAP!!
❤️❤️❤️❤️