Jos: "Gelukkig nieuwjaar!"

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 22:30

Allereerst de allerbeste wensen voor 2022. Maar er een mooi, gezond, sportief en vooral gelukkig jaar van. Dat doe ik zelf namelijk ook, wat er verder ook gebeurd.

Ik voel me nog steeds kerngezond en daar geniet ik van. De lockdown is voor nu een voordeel omdat we lekker quality time met de kinderen hebben. We zijn de feestdagen lekker door gekomen en ik ben dan altijd blij dat december er weer op zit. Even geen verplichtingen meer… Gelukkig… Nieuwjaar!

Zo komt een bewogen 2021 aan het eind. Met op de valreep toch nog een PET/CT en een gesprek met een oncoloog. Op dit moment lopen er twee trajecten. Het Maxima Medisch Centrum in Eindhoven heeft een specialisatie in leveroperaties en daar ben ik de laatste drie keer geopereerd. In het Catharina Ziekenhuis ben ik terecht gekomen omdat die een groot oncologisch centrum hebben met een specialisatie op darmoperaties.

Het voordeel voor mij is dat ik nu gesprekken heb met twee verschillende oncologen over het vervolgtraject. Eigenlijk is het vervolgtraject simpel… We kunnen de tumoren nog behandelen met een levensverlengende chemo. Daar wordt je ziek van. Hoe ziek? En of het aan slaat? Tjsah… Lekkere keuze!

Gelukkig kan ik ook nog kiezen om niets te doen. En in het ziekenhuis in Maastricht loopt een onderzoek en via hun kan ik eventueel een experimenteel traject in. Eerst maar eens de verhalen aanhoren. En dinsdag de uitslag van de PET/CT. Ik ben benieuwd!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
3 jaar geleden

Op de tweede januari mag je ook nog "nieuwjaar" wensen is ons altijd verteld. We wensen jullie een goed en met elkaar gelukkig nieuwjaar. Hoe het allemaal zal lopen weten we geen van allen. Maar we zijn al blij, Jos en Tamara en de kinderen, dat jij je nog prima voelt. Dat zouden we ook nog heel lang willen horen. Al hoor je soms te weinig van ons: we denken heel veel aan jullie en leven met jullie mee. Geniet van alles om je heen, pluk de dag en we hopen dat je nog heel ontzettend veel dagen, maanden, jaren mag plukken. We zeggen dan ook "het allerbeste" en geniet, geniet, geniet !!!!!!!!!!!!

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Ook voor jullie alle mogelijke goeds in het nieuwe jaar!!!hoop nog heel lang te lezen dat je je zo goed voelt ,en je lekker je ding kan doen .maak er een zo mooi mogelijk jaar van !! Denken veel aan jullie,liefs van ons

Thea
3 jaar geleden

Je mag altijd iemand geluk wensen en zeker een nieuw jaar.
Dan wensen we jou dan ook Jos!!
Fijn dat je,je nog zo goed voelt en blijf genieten.
Een dikke knuffel voor jullie, en tot ziens!
Kees en Thea