Joyce: "Waarom mijn papa zo speciaal is"

Gepubliceerd op 28 november 2021 om 19:34

Ik Joyce wil jullie graag vertellen wat ik het allerleukste vind aan mijn vader en dat is dat hij graag spelletjes doet en heel goed is in het spel keer op keer 2.

Hij is ook goed in het helpen bij mijn huiswerk voor school, zo heb ik mijn boekbespreking gedaan over de GVR (Grote Vriendelijke Reus). Samen met papa heb ik het boek gelezen en er na elk hoofdstuk een samenvatting van gemaakt. Van deze samenvatting hebben we nog een samenvatting gemaakt en plaatjes uitgezocht die bij de samenvatting paste en die ik dan heel mooi kon laten zien aan de andere kinderen in de klas tijdens mijn boekbespreking.

Ik vind het knap van papa dat hij niet alleen bezig is met zijn ziekte, maar dat hij juist veel bezig is met ons.

Ik vind papa heel lief en hij maakt heel veel puzzels waar ik hem mee help. Toen ik een puzzel kreeg voor mijn verjaardag hielp papa mij met de puzzel.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
3 jaar geleden

Lieve Joyce. Wat fijn dat ik bij het wakker worden kon lezen hoe lief jij papa vindt. Hier sluit ik me helemaal bij aan. Ook mooi te zien dat jullie ook een keer een stukje op de vlog geschreven hebben. Heel veel kusjes van oma. En eigenlijk ook van opa hoewel hij dit nog niet weet. (Oma ligt nog lekker op bed) ❤🤗

Jaap en Ella
3 jaar geleden

Wat lief dat jullie van die mooie verhaaltjes vertellen over papa.. En hoe lief hij voor jullie is..(wisten we al natuurlijk) maar erg leuk om jullie verhaaltjes te lezen.
.Papa is zeker supertrots op jullie
Veel lieve groetjes van Jaap en Ella

Bianca Slabbekoorn
3 jaar geleden

Dit zouden we met zijn allen toch veel vaker moeten doen? Uitspreken wat je mooi vindt en minder leuk aan een ander. Geweldig om te lezen en helemaal als je Jos heet, denk ik zomaar.

Karin
3 jaar geleden

Wat vertel je leuk over papa! En lief dat hij je geholpen heeft met je spreekbeurt, de GVR is ook wel echt den geweldig boek he!
Fijn dat jullie het zo gezellig hebben en zorg maar goed voor elkaar!

John Jansen
3 jaar geleden

Hoi Joyce,
Wat een mooi verhaal, jij hebt samen met joey de liefste en beste papa van de wereld, en ook nog slim dat hij jou helpt met je huiswerk. Hij heeft mij een beetje geleerd hoe ik een bocht moet schaatsen hij is ook een goede trainer👍
Groetjes John

Oja, doe je papa de groetjes van mij

sylvia
3 jaar geleden

Wat een leuke blog Joyce. Mooi om te lezen wat je van pappa vindt. Dat moeten we allemaal eigenlijk vaker zeggen wat we van elkaar vinden..Wij spelen ook vaak keer op keer 2. Lieve groetjes van ons uit Yerseke