Joey: "Waarom mijn papa zo bijzonder is"

Gepubliceerd op 28 november 2021 om 19:35

Ik ben Joey en geboren in 2014, mijn papa is Jos en mijn mama is Tamara. Ik vind het leuk van papa dat hij zo leuk spelletjes met mij kan spelen, omdat hij met onze kat minoes bezig is. Minoes is 18 jaar en dat is heel oud voor een poes. In poezen jaren is dat 120 jaar.

Mijn papa heeft net als mij een zorgenvriendje waar hij zijn zorgen in zijn mond kan stoppen en zo zich minder zorgen hoeft te maken. Maar ik had hem eerder van de juf gekregen en daar was papa een beetje jaloers op en toen hebben wij stiekem een zorgenvriendje voor hem gekocht en hij was er heel blij mee. Ik vind papa heel lief en hij heeft kanker, maar hij geeft heel veel aandacht aan ons en dat vind ik heel fijn! Ik vind dat hij goed kan puzzelen en ik help hem daarmee en papa mij.

 

Dit vind ik niet zo leuk aan papa

Ik vind niet leuk aan papa dat hij kanker heeft, dat vind ik stom! Hij doet niet zo leuk als we keer op keer spelen want ik wil ook met hem 1 keer de kaart met 5 kleuren vol maken in plaats van 2 kleuren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
3 jaar geleden

Lieve Joey. Oma had een voorgevoel dat er iets op de blog zou staan. Wat een verrassing. Lees ik dat Joey iets geschreven heeft. Zo fijn. Net wakker en dan schrijf jij hoe lief papa is. Mijn maandag kan niet beter beginnen. Heel veel kusjes van oma.❤ Ook van opa natuurlijk maar die weet dit nog niet. Ha ha. Ga ik nu gauw vertellen.👋

Bianca Slabbekoorn
3 jaar geleden

Joey, jij hebt een geweldige juf dat weet ik zeker!
Een zorgenvriendje kunnen we allemaal wel gebruiken,
Liefs!

Karin
3 jaar geleden

Wat een lieve woorden heb je voor papa Joey! En wat een goed idee, het zorgenvriendje, ik snap wel dat papa daar jaloers op was! En je zegt dat papa zo lief is, maar ik weer zeker dat papa ook vindt dat hij geweldig lieve kinderen heeft, jullie zijn ook lief voor hem!

John Jansen
3 jaar geleden

Hoi Joey, ik weet zeker dat jij de liefste papa hebt van de wereld en schaatsen kan ie kei goed hij schaatst mij altijd hard voorbij. Wat goed van jou dat jij hem helpt bij het puzzelen.

Groetjes John

sylvia
3 jaar geleden

Hoi Joey. Wat heb je mooi geschreven op de blog. En dat je pappa lief vindt wisten we wel. En wat lief dat je hem een zorgenvriendje gaf. Wij spelen ook vaak keer op keer. Is een leuk spel hé groetjes van ons uit Yerseke