Jos: "Rust"

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 22:52

Sinds ik precies twee weken geleden te horen heb gekregen dat er toch nieuwe tumoren gevonden zijn is er veel gebeurd. Ik heb ontelbaar veel reacties gehad, ik ben met mensen gaan fietsen en gaan wandelen, ik heb ‘gewoon’ schaatsles gegeven en ik ben gewoon Jos gebleven.

Natuurlijk zijn er veel vragen bij gekomen. Wat is de prognose? Hoe zal het gaan lopen? Wanneer krijg ik klachten? Wat staat me te wachten? Eigenlijk zou de arts in de week nadat hij het slechte nieuws vertelde bellen. Maar die week verstreek zonder dat we contact hadden. En ik heb het laten gebeuren. Ik vind het wel fijn om even de tijd te krijgen om alles op een rijtje te zetten. Ook de afgelopen week heb ik de arts niet gesproken, ondanks dat ik wel het ziekenhuis gebeld heb.

Ik weet zeker dat de arts mij niet vergeten is, en maandagmorgen zal ik het ziekenhuis bellen om nog een keer een belafspraak te maken. Maar voor nu ben ik bewust even onwetend. Even lekker aan het genieten van hoe alles gaat. Ik heb de tijd genomen om vrienden te ontmoeten en ik heb mezelf afgesloten van zoveel mogelijk negativiteit.

Tegelijkertijd ben ik begonnen om iets na te laten voor Joyce en Joey. Ik ben op een luchtige manier verhalen aan het schrijven van dingen die ik heb meegemaakt. Andere zaken ga ik binnenkort regelen.

Maar eerst rust. De klap verwerken en accepteren. En genieten van alle vrienden om mij heen!

 

Aan iedereen, blijf communiceren, blijf vragen hoe het met mij en met ons gaat. Ik weet dat het soms moeilijk is en misschien nog moeilijker wordt. Maar ik ben en blijf gewoon Jos!

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Hoi Jos en fam.heel veel aan jullie allen gedacht ,dagelijks in mijn gedachten en ja Jos nog steeds bij het ontbijt ff op je blog kijken ,nu denk ik oke geen bericht ,rust in de tent .wel respect zoals je ook nu weer bezig bent .,liefs van ons

Pedro van Liere
3 jaar geleden

Hey Jos mooi om te lezen dat je er positief bij blijft. En zo veel mogelijk blijft genieten van alle dingen die het leven brengt. Ik hoop dat dit nog lang mag duren! Groeten Pedro.

Anja Saaman
3 jaar geleden

Hoi Jos, heel veel sterkte voor jou en je gezinnetje , ik heb diep respect voor jou hoe je met alles omgaat.
dus geniet van de dingen die er toe doen en van alle mensen om je heen die van je houden.

Lydie Rijsdijk
3 jaar geleden

Beste Jos, toch wil ik weer even reageren op je laatste blogs. Wat een moed en positiviteit na zulke berichten. Er komt zoveel op je af en toch doe je “gewoon” je ding. Heel veel respect daarvoor!! Heel veel sterkte voor jullie allemaal in de komende tijd, die hoop ik nog lang mag duren!! Warme groet.

Jolanda
3 jaar geleden

Jos. Zo waardevol dat je de tijd neemt om na te denken hoe je dit gaat aanpakken. Daarbij maak je het de mensen om je heen iets minder moeilijk. Want moeilijk blijft het natuurlijk! Wat een kanjer ben je toch!!
Liefs van ons! 😘

Petra
3 jaar geleden

Wat een positief mens ben jij toch! Diepe buiging! ik hoop dat jij nog heel lang mag genieten van je mooie gezin.
Dikke kus voor jullie allemaal!

Piet en Martine
3 jaar geleden

Je positieve instelling heeft je al zoveel gebracht. Ook voor je familie en vrienden. Zo waardevol. Zojuist, net na het lezen van jou blog, ontvang ik mijn bestelde boek: de kracht van rust. De rust die je nu neemt, zal je kracht geven. Zo goed om dit te doen.

Het allerbeste toegewenst,

Piet en Martine

susanne hamelink
3 jaar geleden

Lieve Jos en Tamara,
Van de week keken we even op jullie blog om te kijken hoe het met jullie gaat. Na alle goede berichten van de voorgaande maanden hadden we dit niet verwacht. Hoe kan dit? Het past nooit, maar nu al helemaal niet. Want jullie zijn zulke sterke en krachtige mensen. Jullie hebben je overal op zo'n positieve manier doorheen geslagen.
Jos, ook hier ga je weer mee aan de slag (dat lees ik in je bericht). Je gaat aan de slag met iets moois voor je kinderen. Wat ben je toch een fantastische vader.

We wensen jullie heel veel sterkte toe! En nog heel veel tijd en mooie onvergetelijke momenten met elkaar.

Veel Liefs, Martijn en Suus