Tam: "Eigen pad"

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 22:33

Hoe gaat het me mij wordt me regelmatig gevraagd? Ja hoe gaat het met mij goeie vraag. Ik weet nu dat dat zomaar elke keer anders kan zijn. Het is fijn dat er zoveel mensen in onze omgeving zijn die ook vragen hoe het met mij en de kinderen gaat. Jos zijn ziek zijn heeft effect op ons allemaal en ieder op onze eigen manier.

Het doet veel met mij en met waar ik nu sta en waar ik vandaan kom. Ik ben al veel stenen tegengekomen op mijn pad waar ik eerst over struikel en ze dan toevoeg aan mijn pad. Ik ga nu aan de slag om niet eerst te struikelen over de stenen die op mijn pad komen, maar om zelf de stenen uit te zoeken en op mijn pad te leggen zoals ik wil.

Stap voor stap en steen voor steen steeds meer wonden van vroeger helen om in het hier en nu steviger te staan en te vertrouwen op mijn eigen kracht. Doordat ik weet hoeveel effect het ziek zijn van een gezinslid heeft op het hele systeem ga ik meelopen met de Villa Pardoes run 6 km, waar gezinnen met een ziek kind een week op vakantie mogen. Het samen maken van fijne herinneringen is van onschatbare waarde. Ik ben ontzettend overrompeld van de hoeveelheid mensen die mij nu al sponsoren. Wil je me ook sponsoren dan kan dat via deze link 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
3 jaar geleden

Zo knap Tamara dat je ook nog tijd weet vrij te maken om je in te zetten voor het goede doel. Dit doel is voor ons extra speciaal omdat we van kortbij meegemaakt hebben wat Villa Pardoes voor het zieke kind en de familie kan betekenen. Mooi dat er al zo veel mensen zijn die je hierin helpen. Veel succes verder.