Jos: "Alweer een MRI?"

Gepubliceerd op 20 oktober 2021 om 22:02

Oops foutje... Ik had deze blog gisteren al geschreven maar nog niet gepubliceerd...

 

De chirurg in Maastricht vertelde dat hij eerst een MRI wou maken van de lever. Een dag na het gesprek werd ik gebeld. En die afspraak was voor vandaag. Dus start de auto en race met vliegende vaart (wel 100km/u!!!) naar Maastricht.

Ik kom daar veel te vroeg aan want onderweg is er niets wat ook maar lijkt op drukte. Dus wacht even in de auto en vervolgens verken ik het ziekenhuis. Daarna ga ik op pad richting afdeling Beeldvorming 1. Dat staat goed aangegeven en ruim op tijd zit ik in de wachtkamer.

Als ik naar binnen geroepen wordt komt het gesprek op mijn werk. Ik vertel dat ik bij Philips Medical werk en ze wijst naar het MRI apparaat. Ik had het Philips logo bij binnenkomst al gezien en elke keer als ik door een Philips apparaat ga ben ik trots op mijn werk!

Zodra ik een infuus heb voor contrastvloeistof ga ik de buis in. Ik ken inmiddels het klappen van de zweep en de scans maken niet zoveel indruk meer op mij. Na ruim een half uur stil liggen sta ik weer op beeld. Ik ben benieuwd hoe mijn lever er nu uit ziet!

De leverchirurg van het Maxima heeft gevraagd of ik hem op de hoogte wil houden. Begin deze week heb ik hem gemaild. Aan het eind van de middag belt hij mij om zijn visie te vertellen. Zijn betrokkenheid is wonderbaarlijk, echt superfijn!

Binnenkort de uitslag van de MRI…

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

En nu maar keihard duimen dat lever schoon is,fijn dat ze er snel werk van maken,hoop voor jullie dat de uitslag van MRI er ook snel is.groetjes van ons

Suzette Kok
3 jaar geleden

Heel veel sterkte Jos en ik duim voor je en al je naasten op een goede MRI uitslag.
Ik bewonder je hoe positief je blijft.
Ik hoop dat de uitspraak: “ de aanhouder wint “voor jou van toepassing zal zijn!
Warme groet, Suzette