Jos: "Maastricht!!!"

Gepubliceerd op 12 oktober 2021 om 22:18

Vanmorgen gaat mijn telefoon op het moment dat ik deze aan de oplader leg. Al bij de eerste woorden hoor ik aan het dialect dat ik vanuit Limburg gebeld wordt. Er is nieuws uit Maastricht!

Volgens de vrouw aan de lijn ben ik afgelopen maandag behandeld op het MultiDisciplinair Overleg (MDO) in het ziekenhuis in Maastricht. En al morgen heb ik een gesprek over de uitkomst daarvan met een oncologisch chirurg. Ik ben heel benieuwd!

Verder gaat het erg goed. Het ketogeen dieet bevalt ontzettend goed. Ik eet gezonder en gevarieerder dan voorheen en ik heb totaal geen problemen om het vol te houden. Ik heb drie boeken waar recepten in staan (kankervrij, ketokuur en ketokuur 2) en ik merk dat ik geen honger heb. Of ik op lange termijn ketogeen blijf eten weet ik niet, maar mijn nieuwe lifestyle wordt in ieder geval koolhydraatarm. Net drinken is soms lastig omdat in bijna alles toegevoegde suiker zit. Dus drink ik veel water en thee, wat soms eentonig wordt (wel vandaag heerlijke kurkumathee gemaakt).

Verder hoop ik binnenkort met de bedrijfsarts te bespreken dat ik weer wat werkzaamheden kan doen. Ik heb nog steeds heimwee naar mijn ‘gewone’ leventje en ik voel me goed genoeg om weer te beginnen. En daaromheen ben ik lekker aan het genieten van alles wat op mijn pad komt. De Brabantse bossen zijn nu op hun mooist!

En nu… Snel naar bed. Morgenvroeg richting Maastricht!

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Heel benieuwd Jos .duim dat de arts iets voor je kan betekenen, dat denk ik wel , want je moeder las wat deze arts al allemaal gedaan heeft !!das niet mis .succes vandaag denk aan je.groetjes van ons