Jos: "Nu echt schaatsen!"

Gepubliceerd op 5 oktober 2021 om 23:12

Vorige week donderdag zou ik met vrienden naar Nijmegen gaan om het schaatsseizoen te openen. Helaas was iemand verkouden, dus dat ging niet door. Maar afgelopen zaterdag ging de ijsbaan in Tilburg open!

Zaterdag hadden wij geen tijd om te schaatsen, Joyce had een kinderfeestje. In de ochtend waren we wel nog even op de ijsbaan om Joyce d’r huurschaatsen op te halen en IJsclub Tilburg kleding te kopen voor Joyce en Joey. Die staan er goed op deze winter!

En zaterdag was het open dag op de ijsbaan. Ook de IJsclub was aanwezig dus heb ik tijd gehad om met verschillende mensen bij te praten. Leuk om elkaar weer ‘in het echt’ te zien. Omroep Brabant was ook aanwezig en die hebben een paar leuke interviews opgenomen!

Zondagmiddag zijn we met het hele gezin gaan schaatsen. Tam en ik stonden verbaast van de vaardigheden van de kinderen. Die hebben vorig jaar les gehad, maar de ouders mochten daar niet bij zijn. Ze vliegen allebei de baan over en ze hebben de grootste lol. Heerlijk om te zien!

En maandagavond begon voor mij het lesgeven. Ik geef een beginnersgroep les op de ijshockeybaan. Dat heb ik nog niet eerder gedaan en ik vind het leuk om mensen te begeleiden met de eerste passen op het ijs. Daarna geef ik een uur les aan gevorderden.

En vanavond was mijn eigen les. Iedereen staat superenthousiast op het ijs, bijna zoals de koeien voor het eerst de lentewei in gaan. Heerlijk!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie De Bel
3 jaar geleden

Super leuk om je schaatsmaats zo enthousiast aan het woord te zien en te horen.