Jos: "Schaatsen?!"

Gepubliceerd op 29 september 2021 om 23:01

Morgen ga ik schaatsen! De ijsbaan in Nijmegen is al open en traditiegetrouw open ik daar met vrienden het schaatsseizoen. Toen ze vroegen of ik mee wou gaan heb ik even getwijfeld omdat het echt heel kort na de operatie is. Maar ik heb totaal geen last meer, voel me sterk en met de komende behandelingen in het vooruitzicht wil ik er alles aan doen om topfit te blijven. Dus gaan morgen!!!

Ook de ijsbaan in Tilburg gaat komend weekend open. Extra vroeg omdat de baan zo lang dicht is geweest ivm. corona. Dus ik ga morgen een paar dagen eerder kijken of ik überhaupt nog kan schaatsen na 1,5 jaar niet op het ijs gestaan te hebben. Het leuke is dat ik ook weer schaatslessen ga geven. Dit seizoen ga ik beginnende volwassenen techniek bij brengen. Echt keileuk om te doen!

Verder gaat het diëten erg goed. Het valt mij ontzettend mee en eigenlijk eet ik lekkerder, gezonder en gevarieerder dan toen ik gewoon mijn boterhammetjes weg zat te knagen. Het bevalt zo goed dat ik een nieuw boek gekocht (Ketokuur) heb met nog meer recepten om te maken.

Misschien heeft het een hoog ‘een kat in het nauw’ gehalte, maar het feit is wel dat tumorcellen een afwijkende stofwisseling hebben waardoor ze veel suikers nodig hebben. Als ik weinig suikers eet houd ik in ieder geval mijn bloedsuikerspiegel laag en constant. Misschien een placebo, maar wie weet helpt het. Er mag nu  niets geks meer gebeuren!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.