Jos: "Het leven gaat door!"

Gepubliceerd op 28 september 2021 om 22:41

Vandaag had ik een drukke dag. Voor mijn gevoel dan. Er gebeurt van alles om mij heen en in de tussentijd probeer ik het gebeuren van de afgelopen paar weken een plekje te geven. Dat kost voor mij altijd wat tijd.

Ik ben wel superblij om te merken dat er van alles om mij heen gebeurd. Juist ook op andere gebieden dan mijn ziek zijn. Gisteravond hebben we met een gezellige borrel het skeelerseizoen afgesloten en volgende week start het schaatsseizoen in Tilburg. Dan ga ik weer lekker schaatsen (als Bambi op het ijs na bijna 1,5 jaar denk ik…) en training geven. Dit keer aan een groep beginnende volwassenen. Keileuk, want dat heb ik nog nooit gedaan (dus daar ben ik vast heel goed in zou Pipi Langkous zeggen)!

Wat ook fijn is om te merken is dat mijn nieuwe dieet goed bevalt. Ik heb een plan voor de eerste week met smaakvolle recepten. Soms is het eten wat vet (dat vervangt de suikers, de energie moet ergens vandaan komen), maar wel smaakvol en goed vullend. Ik heb geen honger en ik voel me fit en energiek.

Waar ik ook blij om ben is dat iedereen gewoon zijn of haar vragen aan mij stelt. Ik weet, ook uit ervaring, dat het soms lastig is om te bedenken wat je moet zeggen tegen een kankerpatiënt. Maar maak je daar bij mij geen zorgen om, ik reageer wel. Alles is goed!

Het leven gaat door. Heerlijk!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie
3 jaar geleden

Je hebt alles weer een beetje terug opgepakt. Door jou inzet proberen wij dat ook.. Ook wij zijn goed benaderbaar gelukkig al merken we wel dat het steeds moeilijker wordt om het droog te houden. Ook om nog over iets anders te praten dan jou ziek zijn. We doen ons best om er met jou als voorbeeld weer iets van te maken. Gelukkig werkt het zonnetje mee tot nu toe. Liefs uut Yese.

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Hoi Jos .juist doordat jezelf zo open bent over je ziekte durven mensen vragen te stellen aan je .heel belangrijk voor allemaal.respect zoals je ook nu weer eens oppakt !heel veel aan jullie gedacht de laatste dagen liefs van ons

Lydie Rijsdijk
3 jaar geleden

Wat een positiviteit en kracht Jos! Ga zo door en ondertussen duim ik!!! Warme groet uit Hansweert. Lydie