Jos: "De operatie"

Gepubliceerd op 6 september 2021 om 21:32

Ik sta weer aan de goede kant van de operatie. Hoe verliep het? 

Allereerst heeft de chirurg gekeken naar het buikvlies. Het plekje wat er in april zat ik nu verdwenen, dat is hired nieuws. Maar… er zit een nieuw plekje in de buurt van mijn bekkenbodem. Dat is minder. Dat betekend waarschijnlijk toch een HIPEC operatie. Balen! 

Wel heeft de chirurg de operatie voortgezet. Hij heeft de drie bekende plekjes via een gesloten procedure weggesneden. Daarna heeft hij een echo gemaakt om er zeker van te zijn dat hij alle tumoren had, en daarbij vond hij nog een vierde plekje dat hij meteen ook verwijderd heeft. 

Het goede nieuws is dat ik geen lange incisie heb een dat mijn lever weer schoon is. Het slechte nieuws is dat ik toch nog kanker heb. 

Ik voel me op dit moment best goed. Vermoeid, maar dat is niet gek want ik ben mijn er roes nog uit aan het slapen. Maar heb pijn en beweeglijk! Ik baal van het plekje op het buikvlies, maar ook dit is in een stadium ontdekt dat het nog niet zichtbaar is op scans. 

Wat mij betreft is de operatie geslaagd!!! 

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
3 jaar geleden

❤️

Sylvia
3 jaar geleden

Fijn dat de operatie goed geslaagd is. Nu weer opknappen Jos. Jammer dat de kanker blijft zoeken. Met al jullie positieve inzet willen we zo graag dat jullie een streep konden zetten achter deze periode. 💕 🎈Een lieve groet van ons

Pedro van Liere
3 jaar geleden

Gelukkig dat de operatie goed is gegaan. Wel weer jammer dat je het boek niet kan sluiten dat je kanker vrij bent. Beterschap groeten Pedro.

Mirjam en Marco
3 jaar geleden

Fijn dat de operatie geslaagd is. De onzekerheid blijft. Blijf vertrouwen houden en bouw weer stap voor stap op. Wij blijven voor jullie duimen op meer zekerheid en een goede afloop.