Jos: "Pittig dagje"

Gepubliceerd op 7 september 2021 om 21:10

Gisteren kwam ik pas na vijf uur aan op mijn kamer. Dat terwijl de operatie om kwart voor één begonnen is. De operatie duurde langer dan gepland, maar gelukkig is wel alles via een kijkoperatie gegaan. 

Vandaag merk ik goed dat ik gisteren door de mangel gehaald ben. Ja, ik sta naast mijn bed en ja, ik ga zelfstandig naar het toilet, maar dan heb je het ook zo ongeveer wel gehad. Ik heb me wel eens frisser gevoeld…

Dat is misschien niet zo gek, maar mijn hoofd wil meer. Ik heb geen pijn dus mijn hoofd wil zo het bed uit stappen. Maar in de praktijk is dat toch nog wel een opgave. Ook het eten smaakt me niet en zorgt ervoor dat ik onmiddellijk moet boeren. Voorzichtig eten dus. 

Wat fijn is, is dat de chirurg op mijn kamer kwam een uitgebreid te tijd nam om te vertellen wat hij had gezien. Hij heeft zelfs foto's doorgestuurd van de plekjes op mijn buikvlies. Helaas kan ik die in het ziekenhuis niet op de website zetten. Hoe het behandelplan er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk, dat hoor ik de 21e september.

Voor nu, eerst rustig aan herstellen. Zo gek is het niet als je jezelf niet zo prettig voelt en dat na de operatie. Tijd heelt alle wonden. Geduld Jos!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
3 jaar geleden

Hoi Jos,
Nu eerst herstellen van je operatie, het is niet anders.
Ik begrijp heel goed dat je sneller wil maar neem je tijd.
Ik wil je nog maar eens vertellen dat we grote bewondering voor je hebben.
Probeer zo door te blijven gaan.
Doe de groeten aan Tam,de kids en pa en ma,en tot de volgende keer. ❤️

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Hoi Jos bij het lezen van je blog moest ik gelijk denken wat je poosje geleden naar mij appte ,kijk vooruit,bedenk wat je weeral kan .vindt het al heel wat dat je weer zelfstandig naar toilet kan .neem de tijd om wederom te herstellen.veel liefs van ons

sylvia
3 jaar geleden

Zo bijzonder hoe je alles met ons deelt. Dat je zelfstandig naar het toilet gaat is toch al heel wat na zo'n zware operatie, maar ik heb makkelijk praten. Ik wens je een goed herstel. Een lieve groet van ons.