Jos: "Goed nieuws!!!"

Gepubliceerd op 28 juli 2021 om 23:03

Vanmiddag kreeg ik onverwacht een telefoontje. Het was de oncoloog van het Catharina ziekenhuis. Hij belde onverwacht en vertelde dat de uitslagen van de scans van het buikvlies die afgelopen maandag gemaakt zijn goed is. Op de scans zijn geen afwijkingen te zien!

Dat had ik bijna niet durven dromen. Het is nu nog afwachten op de scans van mijn wervelkolom die vrijdag aanstaande gemaakt worden. Als die ook goed zijn mag ik weer richting het Maxima Medisch Centrum voor een operatie aan de lever. De tumoren die daar nu gevonden zijn zitten alle drie op een gunstige plek en zijn volgens de leverchirurg gemakkelijk te verwijderen.

Pffffft, ik weet nu hoe het voelt als er een last van je schouders valt. Pas na het telefoontje merkte ik hoe groot de impact van de afgelopen periode is geweest. Ik voelde letterlijk de spanning van me af glijden en ik heb eerst een potje zitten janken van geluk voordat ik überhaupt in staat was om Tamara (die was op haar werk) en mijn ouders te bellen.

Ik ben ontzettend benieuwd hoe het verdere traject er nu precies uit gaat zien. Een deel van die sluier wordt hopelijk vrijdag opgelicht, dan heb ik een gesprek met een verpleegkundig assistent van het Maxima.

Wat bizar allemaal! Ik ga nu… Eerst een lekker koud biertje pakken voordat ik ga slapen! Even van dit nieuws genieten!!!

Reactie plaatsen

Reacties

sylvia
3 jaar geleden

YES. Wat een goed nieuws. Maar het blijft spannend

Sietske
3 jaar geleden

Wauw, dat is goed nieuws! We gaan voor jullie duimen dat de uitslag van de scans van de wervelkolom ook goed zijn!

Petra Sonke
3 jaar geleden

Wat een geweldig nieuws! Proost!

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Waauw Jos! Lees dit meteen brok in m,n keel dit is heel positief nieuws!! super blij voor jullie allemaal!!blijf duimen dat vrijdag ook een meevalt

Thea
3 jaar geleden

Wat een fijn bericht, hopelijk volgende week nog zo’n goed bericht!
We blijven duimen en wachten op …… de zomer! 😘

Vivian
3 jaar geleden

Ik proost met jullie mee om dit goede nieuws te vieren. Blijft spannend waar de achtbaan naar toe gaat. Maar deze rit heb je gewonnen Jos!

Lydie Rijsdijk
3 jaar geleden

Jos, wat een geweldig bericht voor jou, je gezin en familie. Nog wel spannend, maar we gaan allemaal positief denken en duimen!! Succes en sterkte. Warme groet Lydie

S.
3 jaar geleden

Hoi Jos, ik kwam je verhaal toevallig op Google tegen en heb het helemaal gelezen vanaf het begin. Ik ken jullie niet, maar leef erg met jullie mee! Ik blijf je blog dan ook graag volgen en wens je alle succes!

Piet en Martine
3 jaar geleden

Jos en familie, wat een goed nieuws! En het blijft nog spannend maar dit is er nu. En heel goed om dit te vieren. Hopend op nog meer goed nieuws. We denken aan je/jullie!

Groetjes Piet en Martine

Rinus en Marieke.
3 jaar geleden

Dat zijn goede berichten , Jos ! Geen afwijkingen op je buikvlies. We kunnen begrijpen dat je van geluk een potje hebt zitten janken. Laat het er maar uitkomen, het lucht alleen maar op. We wensen je vrijdag ook veel succes. Voor de rest heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!