Jos: "Het is zover!!!"

Gepubliceerd op 14 juli 2021 om 21:43

De afgelopen tijd is het rustig geweest op deze blog. Het nieuws dat er tumorcellen op mijn buikvlies gevonden waren sloeg in als een bom, maar mijn herstel na de vorige operatie is supergoed verlopen. Donderdag de 22e wordt een spannende uitslagendag. Morgen en volgende week dinsdag worden de scans gemaakt.

De tijd tussen de operatie en de scans wou ik besteden aan andere dingen dan kanker en ziek zijn. Dat is grotendeels gelukt. Natuurlijk komt het onderwerp kanker regelmatig terug en dat mag ook. Maar normale en leuke dingen voerden de boventoon. De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Ik ben gestart met de re-integratie op mijn werk, ik heb weer skeelertraining gegeven, ik heb gesport en ik merk nauwelijks dat ik longcapaciteit heb ingeleverd. Dus ik ben blij en dankbaar dat ik alles weer kan en het gaat supergoed… Op 3 millimeter tumor na.

Hoogtepunten waren de afgelopen twee weekenden. Eerst met vrienden naar Schaijk en afgelopen weekend met Joyce en een kennis met zijn twee zoontjes zijn we op adventure weekend geweest in de Ardennen. Oh wat had Joey graag mee gewild, maar hij is te jong, zijn tijd komt nog!

Wat hebben we gedaan in de Ardennen? Klimmen, abseilen, klettersteigen, mountainbiken, kanoën, barbecueën, geslapen in een slaapzak en mét wekker, thee gedronken bij een T-splitsing en pizza gegeten uit een pizza-automaat. Aanrader!!!

En bovenal de batterij opgeladen. Komende week wordt spannend. Maar de afgelopen weken pakt niemand mij meer af!

 

Bovenstaande foto's zijn speciaal gemaakt door Floor van PBN! (zelf ook zo'n weekend? Klik hier!)

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
3 jaar geleden

Hoi Allemaal,
Mijn dag begint met het schrijven van een stukje.
Vandaag het begin weer van een spannende tijd.
( even loslaten en nu weer doorgaan).
Maar Jos je hebt ook nu weer laten zien dat je veel de baas bent in deze weer zeker spannende tijd.
Een echte Kanjer, een vader die je veel kinderen zou gunnen die dit niet hebben.
En natuurlijk kan je dit niet alleen maar doen jullie het samen.
Heel veel sterkte voor de komende spannende tijd.
En op naar de “zomer” ondanks dat hij maar lang weg blijft. 😘💪🏻

Jannie de Bel
3 jaar geleden

Vroeg wakker geworden met een knoop in mijn maag. Het gaat weer beginnen. Ik had wel verwacht dat je weer zou gaan schrijven dus direct gekeken. Wat zijn we trots hoe jullie de afgelopen maanden door gingen met leven. Daardoor konden wij ook door. Wel met de wetenschap dat het niet klaar is. We gaan duimen om ook de komende spannende weken weer zo goed mogelijk te doorstaan. Jullie zijn echt een voorbeeld. Hier putten wij kracht uit. Dagelijks wordt er gevraagd hoe het gaat met jullie en met ons. Dit doet ons zo goed. Liefs aan iedereen die met ons meeleeft.

Sietske
3 jaar geleden

Hey Jos en Tam, we wensen jullie de komende weken veel sterkte toe! We gaan heel hard duimen voor jullie.

Cindy
3 jaar geleden

Heel knap van jullie! 😘…. Toch stiekum je rot gezocht naar DE bever zeker?🤪. Dikke kus en knuffel en succes met alles wat weer komen gaat!

Stéphanie
3 jaar geleden

Wow wat een heerlijke foto's!
Joyce vertelde afgelopen maandag in de kring al dat ze zo had genoten. Ze straalde toen ze het vertelde. Wat fijn dat jullie deze tijd lekker met z'n tweeën hebben.

Lydie Rijddijk
3 jaar geleden

Geweldig zo’n weekend met je dochter, dat is echt genieten, ondanks dat er nog zulke spannende tijden aankomen. Je kunt goed te knop omzetten. Petje af. Heel veel sterkte voor jullie allemaal en heel veel succes. Ik duim en steek een kaarsje aan op een goede uitslag! Warme groet Lydie

sylvia
3 jaar geleden

Regelmatig gekeken op je blog, maar er was gelukkig niets te melden. Dat was goed. Met zijn allen genoten van een mooie periode. Nu is het weer spannend.. we leven met jullie mee. Een lieve groet van ons 🥰

Olga De Lange
3 jaar geleden

Hoi Jos en gezin (maar ook familie),
Heel veel sterkte de komende tijd. We duimen voor jullie. Fijn te lezen dat je in top conditie bent en dat je aan het genieten bent van het leven. Groeten vanuit Goes.