Jos: "Data"

Gepubliceerd op 10 juni 2021 om 22:54

Vanmorgen hadden Tam en ik op de planning staan om te gaan mountainbiken. De kinderen naar school, dus alle tijd. In eerste instantie leek het Stadsbos013 te worden, de mountainbikeroute bij ons in de buurt. Maar het was zo’n mooi weer dat we richting Dorst gefietst zijn (Dorstig weertje… ;-)

Na een dikke 50 km fietsen, waarvan zo’n 30 km door schitterende bossen, een heerlijke lunch op het terras bij Beum en nog nagenietend van de drie reeën die we onderweg gezien hebben komen we thuis. Als ik de hal in loop om naar boven te gaan om te douchen zie ik op de deurmat een brief van het Maxima Medisch Centrum liggen. Ik wordt weer met mijn neus op de feiten gedrukt. Toch kanker op een mooie dag als vandaag. Ik maak de enveloppe open en kijk even vluchtig. Inderdaad data.

Even baal ik. Maar goed, ik wist dat dit eraan zat te komen. Eerst douchen en daarna zet ik het wel in de agenda. Mijn hoofd leeg en door de zure appel heen.

15 Juli mag ik door de MRI scan en 22 juli krijg ik daarvan de uitslag. Maar de enveloppe lijkt niet compleet. Er zou ook een PET/CT-scan gemaakt worden en ik heb een bon voor bloedprikken zonder verdere uitleg. Waarschijnlijk is dat voor mijn CEA waarde (tumormarkers) en mijn nierfunctie voor contrastvloeistof…

Morgen ga ik het ziekenhuis bellen…

Eerst de fietsen schoonmaken!

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie de Bel
3 jaar geleden

Ik was er ook even niet goed van Jos toen je zei dat je bericht had uit zkhs. Alles lekker even in de parkeerstand gezet. Dat lukte aardig vooral omdat we je steeds beter zagen worden. Heerlijk genoten met elkaar en van de telefoontjes en foto's. Nu worden we weer even op de feiten gedrukt. Die kanker is er en weer gaan we proberen op dezelfde voet verder te gaan. En dat gaat weer lukken. Jou positiviteit helpt daar aan mee. Een nieuwe dag dient zich weer aan. De zon schijnt.

Rinus en Marieke.
3 jaar geleden

Wij reageren op blog: " Data ". We zijn weer stil en worden zoals je moede zegt weer even met de neus op de feiten gedrukt. Je zou er bijna van gaan vloeken maar dat helpt zo weinig. Jos , we kunnen je alleen maar veel sterkte toewensen in de komende tijd en hopen dat alles "goed uitpakt". Zeker jouw positiviteit werkt daar aan mee. We wensen heel veel STERKTE toe. Pluk de dag. STERKTE, STERKTE, STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thea
3 jaar geleden

De zomer laat nog even op zich wachten Jos, maar na regen komt Zonneschijn!
We denken aan jullie ❤️❤️❤️❤️.

Thea
3 jaar geleden

Het aftellen is begonnen Jos,
Nog 2 nachtjes!
😘

Tom Lonnee
3 jaar geleden

Hi Jos, ik had je op de skeelerbaan afgelopen maandag succes voor de scan van morgen willen wensen, maar ik zag je niet meer. Dan maar zo.
Hoop op een mooie uitslag voor de 22e!!!!