Jos: "Geen nieuws..."

Gepubliceerd op 6 juni 2021 om 22:51

Is goed nieuws! Momenteel veranderd er niets op het gebied van mijn ziekte en daarom is het vrij stil op deze blog. Medio juli verwacht ik dat ik wederom een PET/CT-scan en een MRI scan zal ondergaan. Deels om te kijken of alles intern goed zit na de operatie, maar voor mij veel belangrijker om te zien of er geen nieuwe tumoren gevonden worden. Die scans worden enorm spannend!

Maar voor nu is kanker ver op de achtergrond. Ik kan me vrij bewegen na de operatie en ik heb totaal geen klachten meer. Enkel bij het hardlopen en de drooglooptraining merk ik dat ik minder lucht heb dan normaal, maar dat kan voor een deel ook verklaart worden door alles wat er de afgelopen maanden gebeurd is. Ik denk dat een deel simpelweg komt doordat ik een inhaalslag met mijn conditie.

Verder veel leuke dingen gedaan. 900 jarig jubileumbier halen bij de abdij in Heeswijk-Dinther, een dagje Efteling, een weekendje weg met mijn ouders en mijn broers gezin, skeelertraining geven, genieten van het weer, mountainbiken met Joey en skeeleren met Joyce. Ik vermaak me wel!

Waar ik ook enorm blij mee ben is dat ik mijn re-integratie bij Philips gestart ben. Ik had heimwee naar mijn ‘oude’ leventje. Het is fijn om mijn (enorm betrokken!!!) collega’s weer te zien en te spreken na al die tijd.

Ik sluit deze blog af met de wijze woorden die op de achterkant van de fles jubileumbier staan.

Vier het leven!

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Hoi Jos wat fijn te lezen dat je met de re_intregratie gestart bent ,rest wist ik al😉super blij dat je met volle teugen geniet en vooral dat het zo goed gaat . onderzoek blijft spannend! Liefs van ons

Bianca
3 jaar geleden

Dat is goed “geen-nieuws” Jos!
Geniet van elkaar, je werk en eigenlijk gewoon vab alles!

ssylvia
3 jaar geleden

Helemaal gelijk Jos. Geniet van je gezin, je werk en alles om je heen. Lieve groet van ons

Rinus en Marieke
3 jaar geleden

Dit zijn enorm goede berichten, geniet van alles om je heen, familie, uitjes ( Efteling ) enz. Je sportieve instelling gaat weer lekker draaien. En dan de re-integratie bij Philips. Buitengewoon. Vier, vijf ,zes, zeven acht negen, tien........"vier het leven ". Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( wij reageren nu op blog: "Geen nieuws". ) Nogmaals het aller. allerbeste voor jou en Tamara en de kinderen.