Tam: "Stilte voor de storm"

Gepubliceerd op 28 maart 2021 om 09:05

Zoals Jos al schreef is er weinig nieuws op het gebied van zijn ziekte, maar dat maakt ook dat er ruimte is voor andere dingen. Het is fijn om even geen zieke papa en partner te hebben waar je steeds rekening mee wil houden. Weer even het 'normaal' ervaren, waarin Jos hard aan het werk is om zijn conditie op pijl te houden, de kinderen op school hun best doen en ik aan het werk ben. Klinkt heel simpel, maar hadden we een paar maanden geleden niet durven dromen om dat met elkaar nog te mogen ervaren. Als je het nieuws krijgt dat er nog meer uitzaaingen gevonden zijn dan 1 gaat er een hele andere wereld open. Eentje waarin het lastig voor te stellen is dat je alleen gaat achterblijven met de kinderen en gewoon afscheid moet gaan nemen.

Wat is het dan fijn om te ervaren dat we nu nog geen afscheid hoeven te nemen en dat de chemo zo goed zijn werk heeft gedaan. Nu nog de operatie en het herstel en dan stap voor stap elke dag weer een stapje zetten in de toekomst. Ik zie nog niet uit naar de operatie en herstel, maar wel naar de dagen dat het weer beter zal gaan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke
3 jaar geleden

We hebben we even wat blogs van jullie doorgenomen. Dan even wat puntjes: Jos, wat ontzettend leuk het ontbijt van neven en nichten, wat ontzettend goed van je dat je op de mountainbike springt en daar even 55 km crosst en nog een keer in de 40 kilometer. Dat is karakter, dat is kracht opbouwen, dat is overwinnen, dat is je goed voelen, dat pret in jullie gezin, dat is toekomst , dat is krachten voor de operatie maken, dat is..............dan opereren en herstellen. We gaan niet vooruitlopen. Maar je bent er klaar voor alleen het duurt nog even. Dat "even duren" kan je dus opvullen met allerlei leuke dingen en dan denk je hopelijk af en toe even niet aan de operatie. Maar die komt op 6 april en daarna........herstel! Dan val ik even stil want in m'n achterhoofd denk ik ook wel mee....hoe gaat het herstel verlopen. Daar kun je niet onderuit, daar moet je doorheen. Maar met alle kracht die jij in je hebt wachten we dat gewoon af. Dan zullen de dagen komen dat het weer beter gaat hopen we met z'n allen. We leven, uit de grond van ons hart, op afstand, elke dag, in gedachten , met jullie mee. Maak er de komende week een goede week van . Het wordt beter weer dus je kunt weer krachten opbouwen en leuk met je gezin allerlei leuke dingen doen. We wensen jou ,Jos en Tamara en de kinderen héél, véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Voor 6 april hoor je nog van ons. Het aller, allerbeste !!!!!!!!!!!!!!!!!

Karin
3 jaar geleden

Fijn dat het stap voor stap de goede kant op gaat. Fijn voor Jos dat jij er bent en straks kunnen jullie weer mooie plannen maken voor de toekomst . Er komt nog een zware tijd aan, weet dat we met jou dn je hele gezin meeleven 😘