Jos: "Weinig nieuws"

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 23:11

Nog iets minder dan twee weken te gaan voor de operatie. Tot dan gebeurt er niet heel veel op medisch gebied. Weinig nieuws tot vrijdag voor de Pasen, dan wordt ik gebeld met de details over de opname. Waarschijnlijk is mijn operatie gepland in het eerste tijdslot (lijkt mij wel, met een operatie van 6,5 uur) en dan start mijn operatie om 8 uur ’s ochtends. Maar zeker weten doe ik dat pas op Goede Vrijdag.

Dus nu mezelf bezig houden met sporten. Hoewel ik geen teamsporten doe vind ik het wel het leukst om met anderen te sporten. Gelukkig zijn er genoeg mensen die mee willen of langskomen voor de gezelligheid, dat helpt tegen de verveling. Als ik dat niet zou hebben zouden het lange saaie eenzame dagen worden.

En vandaag was het mooi weer. Dus ik besluit mijn skeelers aan te doen en eens te kijken of ik ook daarmee een langere afstand kan skaten. Ik ga voor mijn ‘marathon rondje’, een rondje van 42km, tempo: lekker toeren.

Dat ging goed tot op zo’n 2/3e van de rit. Toen stuitte ik op wegwerkzaamheden. Omdat omrijden meteen een dikke drie kilometer verder is heb ik een stuk geprobeerd te klunen, maar er blijkt zo’n anderhalve kilometer afgegraven te zijn (het mastpad). Dus toch omrijden.

Ik was blij dat ik thuis was. Maar ik heb weer heerlijk geskeelerd met prachtig weer. Deze pakken ze mij niet meer af!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.