Jos: "55km mountainbiken!"

Gepubliceerd op 22 maart 2021 om 21:30

Zou ik het nog kunnen? Het is wel ver! Ook mooi… En weer eens wat anders dan Stadsbos 013, het vertrouwde mountainbikerondje hier in de buurt. Qua weer kan het… Twijfel… Twijfel…

Als je het niet probeert dan weet je het niet. Dus vanmiddag stap ik op de fiets om Dorst, Cadettenkamp (een voormalig militair bos, vandaar de naam) en de Vrachelen te gaan fietsen. Natuurlijk op de fiets vanaf huis. Volgens mijn telefoon 55 kilometer op de mountainbike, waarvan ongeveer 35 kilometer over het mountainbikepad.

Op de heenweg doe ik het rustig aan. Ik wil me sparen voor het echte werk in het bos en ik weet van mezelf dat ik daar vanzelf harder ga rijden. Maar ik voel me goed en voor mijn gevoel in no time zit ik op de helft van de route (bovenin Vrachelen). Bij het tweede stuk door Cadettenkamp neem ik de tijd om even wat te eten en drinken. Ik zeg tegen mezelf dat ik rustig aan moet doen maar voor ik het weet merk ik dat ik weer een lekker tempo heb.

Als ik weer terug ben op het tweede deel van het rondje Dorst gaan de heuvels erg lekker. Ik merk dat ik energie over heb en dat had ik niet verwacht. Dus op de terugweg knal ik volle bak naar huis. Heerlijk!

Twee uur en zevenendertig minuten nadat ik de deur uit ben gegaan stap ik weer binnen. Moe maar voldaan. Binnenkort de Loonse en Drunense Duinen???

Reactie plaatsen

Reacties

Piet en Martine
3 jaar geleden

Wat fijn dat je conditie momenteel zo goed is. Het helpt je enorm om deze periode goed door te komen. Door fit te zijn voor zo’n lange operatie maak je een zoveel betere start. En ook verrassingen van familie dragen hieraan bij! Alvast heel veel sterkte voor je operatie!! Groetjes Piet en Martine uit Wemeldinge.