Jos: "Verrassing!!!"

Gepubliceerd op 21 maart 2021 om 22:31

Mijn vader en moeder zouden langskomen om mee te eten. Dat wisten we. Ik vond het gek dat Tam ineens naar boven kwam en zei dat ik nú moest komen omdat mijn ouders er waren.

Ik sjok op mijn dooie akkertje naar beneden, maar daar staat ineens een complete lunch voor de deur, samen met mijn neef Marcel en Olga en het complete gezin. Dat had ik niet verwacht! Alle neven en nichten van mijn moeders kant (Heeuujjjj Slabbieees!!!) hebben een verrassingslunch verzorgt. Echt super!

Helaas konden Marcel en Olga niet blijven. Er waren broodjes genoeg. Na het slagroomgebakje (toetje???) land er een echte Zeeuwse bolus op mijn bord. Lang geleden dat ik die gegeten heb. Ik denk dat de vorige keer januari 2020 was, ook met de familie toen we nog nieuwjaar wensten met een hand en drie kussen!

Na een broodje of wat zijn we dan toch echt verzadigd. Bij het cadeau zit ook het spel Kakkerlakkendans. Bij elke kaart moet je iets zeggen en een beweging nadoen. Dus na de lunch nog heerlijk gelachen om al de keren dat we fout ‘Au’, ‘Miieeuw’, ‘Bzzzz’ en ‘Flap-flap’ geroepen hebben met bijbehorende foute beweging.

Ik heb het al vaker geroepen, het is echt bijzonder om verrast te worden. Het helpt mij en de rest van het gezin enorm om straks klaar te zijn voor operatie nummer vijf in drie jaar. Marcel en Olga, zodra het kan komen we Kakkerlakkendans bij jullie spelen en echt bijpraten! Slabbies bedankt!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jaap en Ella
3 jaar geleden

Alleen maar blije gezichten.Daar doe je
het voor. Er word aan jullie gedacht en dat doet een mens. goed..
Veel sterkte allemaal.

ĺ

Lydie Rijsdijk
3 jaar geleden

Wat een geweldig mooie lieve verrassing voor jullie en dan samen lekker smikkelen en lachen! Hoe waardevol is dat!! Groetjes en sterkte!