Jos: "De eindstand!"

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 22:35

Vandaag mag ik weer eens door de CT-scanner. In het Maxima Medisch Centrum worden mijn longen gescand. Je merkt dat de corona controles in het ziekenhuis wat strenger zijn nadat het Catharina ziekenhuis onlangs in het nieuws kwam. Ik mag mijn wasbare mondkapje wat ik van de KNSB gehad heb omdat ik vrijwilligerswerk doe (schaatstrainer) niet op en ik krijg een wegwerp mondkapje bij.

Ik ben 10 minuten van tevoren bij de afdeling Radiologie en ik kan vrijwel meteen doorlopen. Er word een infuusje geprikt voor de contrastvloeistof en 5 minuten later zijn de scans gemaakt. Tegen de tijd dat ik eigenlijk mijn afspraak had loop ik alweer naar buiten. Dat was vlotjes!

Zaterdag wordt er een MRI van mijn lever gemaakt. Dan zijn de plaatjes van de eindstand na de chemotherapie compleet. Op basis van deze beelden gaat de chirurg de operatie plannen. Vrijdag 5 maart hoor ik de details. Hopelijk ook wanneer de operatie precies gaat zijn. Nu weet ik enkel dat dit ‘medio maart’ zal zijn, maar wat dat precies betekend…

Verder merk ik dat mijn humeur keigoed is nu de chemo erop zit en ik weer meer kan sporten. Ik geniet van het fietsen en skeeleren (hebben jullie al gelezen) en ik merk dat ik veel meer energie heb na deze chemo dan na die in 2018. Van de afgelopen 12 weken ben ik er 6 ziek geweest. Dat heeft zijn tol geëist, maar zoals ik me nu voel ben ik dat snel weer vergeten!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
3 jaar geleden

We hebben weer een aantal blogs van je gelezen en wat heerlijk om te horen dat de krachten weer terug gaan komen en dat je je weer fit gaat voelen. Je gaat weer lopen maar dat deed je toch al maar daar zijn nu ook het mountainbiken en het skeeleren bijgekomen. Je komt de berg weer goed op !!!!!! Je humeur is daardoor natuurlijk ook prima en je krijgt steeds meer energie ! Prachtig ! Schitterend ! Ga zo door en wij wensen jou en Tamara en de kinderen héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylvia
3 jaar geleden

Wat ben je toch verschrikkelijk positief ingesteld. Bewondering voor jullie. Zo spannend wanneer de operatie zal zijn. Geniet van elkaar. Zeker nu met dit mooie weer. Goed weekend. Een lieve groet van ons uit Yerseke