Jos: "Skeeleren!"

Gepubliceerd op 24 februari 2021 om 22:28

Mountainbiken lukt. Nu twijfelde ik daar niet zo heel erg aan, ik was vooral benieuwd of het nog lukte om aan te zetten en gas te geven. Dat lukt (nog) niet. Dat is helemaal niet erg weet ik inmiddels, dat komt wel weer. Bovendien ben ik nog wat voorzichtig omdat de chemo nog maar net uit mijn lijf is.

Maar ik wil voor de operatie elke dag blijven sporten. Zoals ik al eerder schreef, ik wil zo fit mogelijk op de operatietafel gaan. Alles wat ik kan doen voor mijn eigen herstel wil ik doen. Daar komt bij dat ik sporten ook gewoon keileuk vind en ik merk dat ik de afgelopen dagen een stuk vrolijker ben nu ik weer wat beweging heb (althans… andere beweging dan 10 kilometer wandelen…).

Vandaag is het weer wederom schitterend. De wegen zijn goed droog en de skeelers lonken. Zou ik het nog kunnen? Zodra ik ze aangetrokken heb en op goed asfalt ben weet ik het antwoord. Ik zoef het asfalt over alsof ik mijn skates gisteren nog aan had!

Alleen vertellen mijn benen mij na een paar honderd meter dat ze het niet helemaal met mij eens zijn. Ik moet omhoog komen en even rustig aan doen. Zo wordt het een intervaltraining van zo’n 10 kilometer. De stukken voor de wind zweef ik over het asfalt. Heerlijk!

Na mijn rondje trek ik moe maar voldaan mijn skeelers weer uit. Wat is schaatsen en skeeleren mooi! Op naar de Weissensee in 2022!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Heerlijk om te lezen dat je weer volop geniet van sportief bezig te zijn ,en wat je zegt zo fit mogelijk de operatie in!!!heb je alleen maar voordeel van . groetjes van ons

Thea
3 jaar geleden

Hoi Jos,
Fijn te lezen dat je zo kunt genieten van het heerlijke weer en het sporten.
We gaan dus de goede kant weer op.
Op naar de operatie en de zomer!
We blijven duimen voor je.
Groeten ook aan Tam en de kids.
❤️