Jos: "Lekker weer!"

Gepubliceerd op 23 februari 2021 om 22:49

Het is vandaag heerlijk weer. Het zonnetje schijnt volop en niets doet meer denken aan het schaatsen op natuurijs en de sneeuw van anderhalve week geleden. Vanmorgen wandel ik samen met een ‘medeschaatser’ een mooie route door het bos en hebben we tijd om bij te praten. De wandelingen waarbij ik niet alleen loop zijn de leukste!

Maar vanmiddag begint het toch weer te kriebelen… Zal ik nog een keer op de fiets stappen? Ik ben blij dat ik weer kan fietsen en ik heb genoten gisteren. Gewoon doen dan! Deze keer fiets ik de hele route. Ik heb papbenen en rijd rond als een toerist, maar ik zit weer lekker op de fiets! Genieten van de omgeving en het mooie weer!

Tijdens de chemo heb ik niet gefietst omdat ik het risico op blessures te groot vind. Als je valt en je loopt een blessure op heb je een probleem, alleen al omdat het je behandeling in de weg staat. Dus ik heb het bij wandelingen gehouden. Want het is wel goed om te bewegen tijdens de chemo.

Nu de laatste chemo erin zit kan ik weer herstellen van een blessure en loopt mijn behandeling niet in de war als ik val. Dus lekker fietsen en conditie opbouwen voor de operatie. Ik wil zo fit mogelijk op die tafel gaan liggen, dan heb ik gedaan wat ik kan doen om overal zo goed mogelijk doorheen te komen.

En met die wandelingen kom je zoveel moois tegen!!!

 

Foto's van afgelopen zondag, een week nadat we konden schaatsen op natuurijs!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.