Jos: "Schaatsen!"

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 22:44

Vandaag halen we de kinderen wat vroeger op van de BSO. We hebben vanmorgen beloofd dat we met ze gaan schaatsen. Alle spullen liggen al in de auto en bij ons in de buurt is een plas waar op geschaatst wordt. Oh, heerlijk! Ik heb er zin in!

Bij de plas aangekomen help ik de schaatsen van de kinderen aan te doen. Joey is het eerst klaar en hij vliegt er meteen vandoor. Daarna Joyce en als laatste heeft Tamara haar schaatsen aan… Of eigenlijk mijn schaatsen. De comfort noren waar ik op de Weissensee mee schaats. Zelf blijf ik achter, hoewel het nu weer goed gaat is het heel simpel, ik kan het risico niet nemen dat ik val en geblesseerd raak.

Het is mooi om het schaatsen te zien. Tuurlijk had ik graag zelf op de schaats gestaan, maar ik heb zo’n zelfde winter besteld voor volgend jaar. Nu geniet ik ervan hoe Joyce, Joey en Tamara genieten op het ijs. Ik zou het mooi vinden als ze dezelfde passie oppikken als mij.

Ik wist trouwens niet dat het zo koud was om langs de kant te staan. Morgenochtend hebben de kinderen van de IJsclub uit een schaatsles op natuurijs. Dan ben ik wat minder naïef en doe ik mijn thermokleren aan. Anders is het vernikkelen van de kou.

Wat heerlijk dat er geschaatst kan worden! Ik hoop dat iedereen net zo geniet als ik dat zou doen! Geweldig! Volgend jaar Weissensee 2022, wie gaat er mee?

 

Ps. Gisteren geen blog...?! Vergeten en toen was het bedtijd!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Bianca
3 jaar geleden

Het is genieten nu!
Op naar je laatste kuur. Sterkte!

Jaap en Ella
3 jaar geleden

Jammer Jos, maar fijn dat je kan meegenieten van Tamara en de kids. Knap van je dat je er dan toch staat.. We wensen je voor Maandag veel sterkte voor hopelijk je laatste kuur.