Jos: ""T Koppie erbij"

Gepubliceerd op 10 februari 2021 om 22:16

Pffft, vandaag heb ik ook nog het koppie erbij. Ik heb de hele dag lichte hoofdpijn.

Het maakt dat ik me er vandaag wel klaar mee ben. Ik ben het beu om ziek te zijn en pijn te hebben. Beu om mezelf te prikken en grrrr! Ik ben het gewoon beu.

Meestal lukt het me best om iets positiefs te bedenken en te doen, maar vandaag is dat lastig. Er is komt wel weer. Als ik zo terug kijk op wat er sinds 1 december jl. allemaal gebeurd is dan mag ik ook wel een dagje sikkeneurig zijn.

Gelukkig schiet ik terwijl ik dit opschrijf en de gebeurtenissen van de afgelopen 5 chemokuren door mijn hoofd laat gaan in de lach. Ik heb de laatste 3 maanden meer meegemaakt dan sommigen in een decennium meemaken. Scans, uitslagen, chemo’s, nog meer scans en uitslagen, de SEH, een echo, tromboflebitis, mezelf prikken en dan noem ik alleen nog de ‘hoogtepunten’. En om het af te maken heb ik nog een operatie in het verschiet. Gaat lekker bij De Belletjes!

Morgen proberen om mijn koppie er wel bij te houden. De winter van 20/21 moet ik met pijn in m’n hart overslaan, maar wel met het doel om er in de winter van 21/22 gewoon bij te zijn en mijn schaatsen onder te binden. Hopelijk ook dan op natuurijs want wat dat betreft smaakt deze periode naar meer!

Dus, voorbereiden op de laatste ronde maandag a.s., en tot die tijd… Genieten!

 

Ps, Johan en Jopie en Ella en Jaap, bedankt voor jullie kaartjes! Een lichtpuntje op deze dag!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke
3 jaar geleden

We hebben weer een aantal blogs van je doorgenomen en we zijn weer op de hoogte van jouw "toestand". Het gaat met ups en downs maar je blijft positief en dat houdt je overeind. Af en toe "een downtje" maar ook weer een upje.En dat je al zoveel hebt meegemaakt in deze afgelopen tijd. Ja, jammer dat je de schaatspret van deze winter 20/21 moet overslaan maar 21/22 ligt in het verschiet. Na alle genoemde "hoogtepunten" en de niet genoemde andere kleine dingen steven je dan af, na eerst nog de laatste ronde te moeten ondergaan, op een operatie. Het is heel wat en je hebt hebt er al onnoemelijk veel over geschreven. Dat helpt volgens ons ook mee aan de verwerking van jouw hele proces. We denken veel aan jullie leven , op afstand ,met jullie mee. Dus nog even een voorbereiding op de laatste ronde en daarmee wensen we jou, Tamara en de kinderen héél véél STERKTE mee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!