Jos: "Oops"

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 06:14

Mijn avondroutine was gisteravond een beetje anders dan normaal. Vandaar dat ik eigenlijk geen tijd meer had om een blog te schrijven. Nu wordt ik wakker en lig ik daaraan te denken.

Korte update in de kleine uurtjes dan maar, ik ga zo verder slapen. Gisteren was een rustige dag. Het grootste nieuws is dat bij het ophalen van de kinderen een poortje tegen mijn linker arm kwam, waar de PICC lijn zit. Niets aan de hand verder, maar ik schrok even.

Dan merk je de impact van het lijntje. Als de pleisters goed zitten heb ik er weinig last van. "Je mag er alles mee doen", vertellen ze in het ziekenhuis, "behalve meer dan 10 kilo tillen, dus even opletten in de sportschool!"

Nu kom ik nooit in de sportschool, ik sport veel liever buiten, dus dat is geen probleem. Maar alles mee doen is toch niet helemaal waar. De pleister zit niet altijd fijn (nu wel gelukkig) en bij het douchen moet die droog blijven. Je mag niet in bad en ik ben toch wel alert dat er niets gebeurd met mijn arm, dus even niet stoeien met de kinderen.

Maar verder is het lijntje en goede oplossing. Veel beter dan twee dagen ziekenhuis om de chemo in te laten lopen! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.