Jos: "Goede dag"

Gepubliceerd op 11 januari 2021 om 21:24

Ik ben nu echt door de dip van de derde chemo heen. Vandaag heb ik de goede dag waar ik naar uitgekeken heb. Yay!!!

Hoewel ik gisteravond niet al te laat op bed lag heb ik vanmorgen een gat in de dag geslapen. Toen Tamara rond half tien de slaapkamer binnenkwam was ik net wakker. Mijn vader is al gearriveerd om de laatste tegels in het schuurtje te leggen. Wederom superbedankt Pa!

Zodra ik wakker ben stap ik onder de douche. Als ik mijn haar was verdwijnen veel losse haren in het doucheputje. Ik heb nog steeds een bos stro op mijn hoofd waar veel mannen jaloers op zijn, maar het is gek om je haar te verliezen. Gisteren had ik het over de cold cap en ik kan echt begrijpen dat mensen daar voor kiezen. Haar is heel bepalend voor je uiterlijk en haar verliezen door chemo kan echt een enorme impact hebben. Bij mij verwacht de oncoloog dat ik genoeg haar over houd om niet kaal te worden, maar door deze chemo verlies ik meer haar dan door de chemo in 2018.

Als de thuiszorg mijn PICC lijn verschoont wordt er ook een anti stollingsmiddel ingespoten dat moet voorkomen dat mijn lijntje dicht gaat zitten. Daar ben ik in de middag even flauw van. Maar verder gaat de dag goed en voel ik me prima. Daar ga ik van genieten de komende week!

Ik heb alleen nog niet gewandeld en nu regent het… Dat wordt een kort rondje!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.