Jos: "Off day"

Gepubliceerd op 18 december 2020 om 21:12

Vandaag is niet mijn dag. De tweede week had veel energie en voelde ik me op enkele kleine dingen na goed, maar vandaag lukt het niet. Ik ben niet vooruit te branden. Ik heb niet direct klachten, ik voel me alleen alsof ik drie nachten niet geslapen heb.

Dat terwijl het vandaag een rustige dat zou zijn. Door Tamara d’r werk mogen de kinderen vanaf 12 uur naar de opvang. Joyce krijgt een uitnodiging om bij een vriendje een kerstlunch te gaan eten dus die breng ik eerst daarheen. Joey is teleurgesteld dat hij wel meteen naar de BSO moet. Als ik naar huis moet bedenk ik dat hij vanavond het eten dan mag uitkiezen. (De pizza was lekker!)

Ik heb ook geen zin om te gaan wandelen. Gisteren had ik bedacht om vandaag te kijken of het zou lukken om te rennen, maar dat is ijdele hoop. Zelfs het wandelen stel ik uit totdat ik wel moet gaan omdat het anders donker wordt. Dat terwijl het zulk mooi weer is.

Geen idee waar dit precies vandaan komt. Ik heb goed geslapen de afgelopen nachten en ik kan niets geks bedenken. Maja, het ging zo goed bij deze chemo, misschien wil ik teveel.

Gisteren vertelde de oncoloog dat deze chemo relatief weinig klachten geeft en ook weinig opbouw van klachten laat zien. Voor mij staan er 6 kuren op het programma, maar zolang het helpt kun je doorgaan. Hij heeft patiënten die 60 à 70 kuren met deze chemo krijgen…

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.