Jos: "10K!"

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 21:28

Ik doe mijn ogen open en ik voel het al. Hoewel ik afgelopen nacht een paar keer op het toilet heb gezeten (nu wel dia…) is mijn oude vertrouwde energie terug. Ook de knoop in mijn maag is verdwenen. Wow!

In de morgen heb ik een afspraak om met een kennis te gaan golfen. Ik heb 2x een golfclinic gedaan en ik ben ooit met een andere kennis op de baan geweest, maar verder is de sport nieuw voor mij. De kunst van het golfen is om de bal niet hard te willen slaan, dan raak je alles behalve de bal. Juist met ontspanning en techniek de bal raken en hij vliegt ervandoor. De juiste club zorgt voor de goede afstand!

We hebben mooi weer en het is echt keileuk om te doen. Peter is een geweldige instructeur en het lukt me steeds beter om een bal goed te raken. Het lukt me zelfs om een boom op de hole te raken (ik mikte erlangs) en Peter noemt me Woods… Het was maar 1 boom… We hebben een superochtend!

Maar ik heb mijn dagelijkse chemowandeling nog niet gehad. Ik loop richting de weilanden tussen Tilburg en Rijen. Het is nog steeds mooi weer en ik geniet van de omgeving. Bij de afslag tussen 7 en 10km twijfel ik even… Het wordt 10K. Heerlijk met het zonnetje op mijn gezicht!

Ps. Wat ontzettend mooi dat ik mensen inspireer om te lopen/bewegen. Het is één van de beste dingen die je zelf kunt doen ter voorkoming van kanker! (lees hier meer over kanker voorkomen!)

Ps2. De eerste week van mijn chemowandelingen zit erop. In totaal heb ik 43,92 km gewandeld. Die afstand is geen doel, het gaat erom dat ik blijf bewegen en daarvan geniet! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jaap en Ella
4 jaar geleden

Wat een mooie wandeling Jos.
Petje af hoor. Dat je de momenten pakt dat je het aan kan, en toch weer wat weet te maken van deze dagen
Veel kracht en sterkte toegewenst!! .We denken aan jullie. ..