Jos: "Reacties"

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 22:44

Gisteren schreef ik dat ik de reacties op mijn blog over chemowandelingen leuk vind. Dit zonder tekort te willen doen aan al de andere reacties die ik van mensen op mijn ziek zijn gehad heb. We zijn nog steeds overdonderd door alle persoonlijke reacties, mailtjes, bloemen, surprise party’s, boeken, knuffels, telefoontjes, appjes en ga zo maar door! Het mooiste vind ik dat iedereen op zijn of haar eigen manier een reactie geeft. Ons gezin en ik ervaren enorm veel steun en medeleven hierdoor. Overweldigend!

Dan nog even over de reactie van mijn lichaam op de chemo. De knoop in mijn buik was vanmorgen wat minder. Ik voel me nog verre van fit, zoals ik me nu voel is het onvoorstelbaar dat ik 29 november 75km op de mountainbike gezeten heb. Maar het lijkt erop dat de ergste bijwerkingen van deze chemokuur over zijn. Nog 5 te gaan… Als dat hetzelfde is als bij de vorige chemotherapie bouwen de effecten op. De eerste kuur was toen duidelijk lichter dan de derde. Dus ik ben er nog lang niet, maar het geeft wel moed.

Dan de reactie van Joey. Hij sloot zich volledig af toen ik vertelde dat ik weer ziek was. Hij wou het niet horen. Gelukkig begint hij wat te ontdooien. Hij is veel met mijn ziek zijn bezig en komt naar me toe en praat erover.. Soms. Joyce wou een papa net zo lief als ik maar dan zonder kanker. Dat wil ik ook Joyce! Deze papa, zonder kanker!

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
4 jaar geleden

Het is fijn om je berichtjes te lezen Jos.
Er is namelijk bijna geen dag dat we niet aan jullie moeten denken.
Het kruisje van het ene huisje is toch wel heel wat zwaarder dan het andere.
Groetjes

Joke Slabbekoorn
4 jaar geleden

Hoi Jos .s morgens na het ontbijt,eerst je blog lezen ,dan de dag beginnen.ik dacht nou Joke ,nu ga je lopen als Jos het kan kan jij het ook .en gisteren gelopen wat was het koud!!zo zie je maar dat je mij weer aan lopen gekregen hebt(deed het veel ,maar laatste tijd in slop geraakt) vanmiddag weer rondje doen en zal aan je denken ! groetjes Rinus en joke

Birgit
4 jaar geleden

Wat een fijne manier om op de hoogte gehouden te worden. Lijkt me voor jullie ook fijn.
Wanneer je een keer een wandelmaatje zoekt op woensdag of vrijdag rond de lunch bel maar aan... wandelen is erg fijn en zeker nu voor jou belangrijk ok in beweging te blijven! Goed bezig!

Rinus en Marieke..
4 jaar geleden

We lezen je blogs en we leven met jou en Tamara en de kinderen mee en denken veel aan je. Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!