Jos: "Ready"

Gepubliceerd op 27 januari 2020 om 21:26

Ready 

 

Ben je er klaar voor? Moeilijke vraag, ik ben zo klaar als ik kan zijn. Mijn conditie is zeker goed genoeg om 200km te kunnen schaatsen. Maar ik heb altijd het gevoel dat ik nog meer had kunnen doen.

Vanmorgen zijn we weer naar Dolomitenblick geschaatst en vanmiddag was de rijdersbijeenkomst. Dat wordt verteld wat ons allemaal te wachten staat. De 200km tocht start om 7:00 uur en de 100km om 9:00 uur. We rijden op het kleine meer en er wordt wat lichte regen of sneeuw voorspeld. Er zijn 1430 deelnemers, 345 dames en 1085 heren. De jongste deelnemer is 10 jaar en de oudste 79.

Allemaal leuke info, maar ik ga morgen vooral genieten en misschien wel 200km schaatsen. Ik roep al een paar dagen dat ik niets te winnen, maar alles te verliezen heb. Ik weet uit 2018 hoe ver het is, en het is te doen. Gewoon doorgaan, niet te lang stil staan en zo weinig mogelijk energie verspillen.

Ben je er dan klaar voor? Zekers! Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen. Ik ben zin in de dag van morgen, lekker schaatsen!

PS, ik ben te volgen via de website Weissensee.nl. Mijn startnummer is 5810, maar als je zoekt op mijn naam vind je mij ook. En er is een live stream van de start finishlijn en de voeding. Ik ben te herkennen aan blauw gele IJsclub Tilburg kleuren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

marijke
4 jaar geleden

heel veel succes !!!!