Jos: "Oostenrijk"

Gepubliceerd op 26 januari 2020 om 08:30

Het gonst de laatste paar weken op de ijsbaan. De spanning bouwt op en de gesprekken gaan nergens anders meer over. Het ijs was lang onzeker, maar nu ligt er genoeg. Zijn we er klaar voor?

Klaar ben je nooit helemaal. Geen voorbereiding is perfect, maar vanuit IJsclub Tilburg is er dit jaar volop getraind. En nu is het zover. We gaan naar de Weissensee!

De eerste week zit er al op. Er zijn twee toertochten verreden in goede condities. Gisteren ben ik, na een goede reis, aangekomen bij de Weissensee in Oostenrijk. Dinsdagochtend sta ik aan de start. Klaar om 200km te schaatsen. 

Gekkenwerk? Zeker! Ik ben de eerste die dat toegeeft. Om voor je plezier 200km te schaatsen moet je een kronkel in je hoofd hebben. Maar de 200km die ik in februari 2018 in Zweden heb geschaatst heeft er wel voor gezorgd dat ik in goede conditie mijn behandelingen in ben gegaan. 

En nu, aan het eind van het traject ben ik heel dankbaar dat ik in staat ben geweest om mijn conditie weer op te bouwen en dat ik weer aan de start mag staan dinsdag.

Voor degenen die het leuk vinden, mijn schaatstocht is dinsdag 28 januari live te volgen via de website Weissensee.nl. Ik doe mee aan de derde toertocht en mijn startnummer is 5810. De temperaturen voor dinsdag zijn goed, maar er wordt sneeuw voorspeld… Spannend!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
4 jaar geleden

Veel succes, Jos

Joke Slabbekoorn
4 jaar geleden

Wij wensen je heel veel succes en plezier Jos!! Ben zeer zeker van an om af en toe even naar je vorderingen te kijken! Groetjes Rinus en Joke

Marlies van Nieuwenhuyzen
4 jaar geleden

Heel veel succes Jos!

Bianca Slabbekoorn
4 jaar geleden

Heel veel plezier gewenst tijdens je schaatstocht!
Respect voor je.