Jos: "Alleen nog herstellen"

Gepubliceerd op 2 september 2019 om 23:47

Het gaat nog steeds erg goed. Beter dan ik had durven dromen voor de operatie. Er zijn momenten dat ik nauwelijks merk dat ik nog maar anderhalve week geleden geopereerd ben. En er zijn momenten dat ik ineens inzak. Het gaat goed, zolang ik rekening met mezelf houd en me ervan bewust ben dat ik nog niet hersteld ben.

Mijn vader had een heel mooie uitspraak. Mijn vader en moeder waren langs geweest en toen ze in de auto stapten om terug naar Zeeland te rijden zei mijn vader: “Beter ben je al, je moet nu alleen nog herstellen.”

Die zin drukt precies uit hoe ik me vanaf het wakker worden na de operatie voel. Ik ben weer beter. Weer beter van kanker! Wat een mazzel. Dat herstellen dat komt wel!

Die zin drukt ook uit hoe ik me voor de operatie voelde. Ik was dan misschien fysiek fit, maar ik wist dat ik doodziek was. Dat gaf alles een nare wrange bijsmaak.

Vanavond ben ik op de skeelerbaan geweest. Niet om te skeeleren, maar voor de cursus tot schaatstrainer. Mooi om iedereen weer te zien. Wauw. Toen ik aankwam heb ik zoveel mensen gesproken dat ik bijna te laat was voor de cursus.

En skeeleren is meteen een mooi bruggetje naar 24Kika. Er zijn nog loten te koop. Vrijdag en zaterdag is het zover, dan gaat team Skating Brabant 24 uur skeeleren. Ik had er graag zelf bij geweest!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Roel en Ineke
5 jaar geleden

Goed om te lezen dat het steeds wat beter gaat, r zaterdag hebben we een persoonlijk mailtje verzonden voor de loten, is er misschien iets mis gegaan?