Tam: "In voor en tegenspoed"

Gepubliceerd op 31 augustus 2019 om 08:17

Vandaag alweer 4 jaar geleden was het onze eerste dag als familie de Bel! Op maandagochtend zijn we toen samen met de kinderen en onze getuige Huib en Lieke naar het gemeentehuis geweest om te trouwen. Na de ceremonie, waar de kinderen ontzettend leuk bij werden betrokken. Hebben we taart gegeten in de stad en zijn we naar de Efteling vertrokken, waar we een sprookjesachtige dag hebben gehad.

Toen niet wetende wat het echt betekend om er in voor en tegenspoed voor elkaar te zijn. Ik wilde heel graag dezelfde naam dragen als jou en onze kinderen en heb dan ook zelf de stoute schoenen aangetrokken om je ten Huwelijk te vragen. Toen was je flink overdonderd, maar gelukkig zei je 4 jaar geleden ja en kon ik er de afgelopen periode zijn als je vrouw.

Het is echt een hele pittige periode geweest, waarin we als gezin alles met elkaar gedeeld hebben. Er zijn geen regenbogen zonder regen, waarbij we de kinderen er op hun manier zoveel mogelijk bij betrokken hebben. Dat was precies wat ik voor ogen had toen ik je ten huwelijk vroeg, voor mij was het, het missende stuk in de verbinding met jou en onze kinderen.

Lieve Jos, ik ben er trots op om jou vrouw te mogen zijn en er ook te mogen zijn in tijden dat het minder gaat. We gaan genieten van alle mooie dingen die op ons pad komen en zijn gekomen. Waarbij we deze ervaring meenemen als heel bijzonder dat je er op deze manier doorheen heb mogen komen. Ja ik voel me soms heel onzeker over onze toekomst, maar dan denk ik aan waar we nu op dit moment staan en ben ik ontzettend dankbaar dat we nog samen mogen zijn. Love you!

Reactie plaatsen

Reacties

Yolanda
5 jaar geleden

Lieve Tamara en Jos,
Wat een prachtig gezin hebben jullie en gefeliciteerd met jullie trouwdag. Onvoorwaardelijke liefde en in voor en tegenspoed hebben jullie als gezin al flink moeten doorstaan. Trots mogen jullie zijn op elkaar.
Maak er een geweldige mooie dag van vandaag.
Liefs Yolanda💖🌸🙌

Sylvia
5 jaar geleden

Hartelijk gefeliciteerd, Jos en Tamara. Wat heb je het weer mooi verwoord, Tamara. We wensen jullie nog veel geluk en liefde in jullie verdere leven samen met de kids. Een lieve groet van ons

Vivian
5 jaar geleden

Lieve Tamara en Jos, gefeliciteerd met deze mooje dag. Een mooie herinnering aan een verbintenis voor altijd. Mooi om te zien hoe jullie van het leven en van elkaar genieten. Fijne dag. Liefs

Jaap en Ella
5 jaar geleden

Van Harte Gefeliciteerd Jos en Tamara. Veel gezondheid, geluk en liefde toegewenst samen..Maak er een mooie dag van...

Thea en Kees
5 jaar geleden

❤️❤️❤️❤️

Peter van der Berg
5 jaar geleden

❤️❤️❤️❤️

Ineke van Gestel
5 jaar geleden

Jos, Tamara en Kids,
Tussen alle regels staat het woord, Samen, Vechten voor elkaar, maar vooral Liefde.
Volg vanaf het begin, spreek jos aan, al heeft hij geen idee wie ik ben😘 ben ik, zoals velen, in gedachten bij jullie.
Reageren doe ik meestal naar Tamara.
Wat zijn jullie kanjers. En ik weet het zeker, ALLES KOMT GOED. Lieve knuffel, Ineke en Wim 👄👄