Jos: "24Kika 2019"

Gepubliceerd op 30 augustus 2019 om 22:39

De dag dat chemo’s en bestralingen vorig jaar afgelopen waren stond ik op mijn skeelers. Tweeënhalve week later deed ik mee aan 24Kika. Daar heb ik met Team Skating Brabant 24 uur geskeelerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting KIKA (Kinderen Kankervrij). Fantastisch om mee te doen!

Dit jaar komt 24Kika voor mij te vroeg. Pas zes weken na de operatie mag ik mijn lichaam weer belasten. Wel gaat Team Skating Brabant net als elk jaar gewoon weer meedoen. Maaike Linders organiseert veel rondom skeeleren en ze rijd ook mee. Het zou mooi zijn als jullie haar willen steunen. Ook dit jaar zijn er weer lootjes te koop. Ben je niet zo van het gokken dan kun je ook kiezen om een fles wijn te bestellen. Wil je liever enkel doneren dan kan dat natuurlijk ook. Vul bij het veld ‘Ik steun deelnemer’ de naam ‘Maaike Linders’ in, dan komt het geld achter haar naam te staan.

Loten kopen kun je doen door mij een berichtje te sturen. Een lot kost €2,50. Net als vorig jaar zal ik zorgen dat jullie dan meedingen naar de prijzen. Volgend weekend, 6 en 7 september, wordt er geskeelerd. Ik zal Maaike vragen of ze een sfeerverslag voor ons wil typen. Kort daarna horen jullie de uitslag van de loterij.

En volgend jaar… Hoop ik zelf weer mee te kunnen skeeleren! Dat is toch het allermooist!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.