Tam: "Operatie geslaagd"

Gepubliceerd op 21 augustus 2019 om 13:11

Wat blijft het een gek idee dat Jos "doodziek" is, het is gewoon niet aan hem te zien en hij merkt er niks van. Ik ben zo ontzettend blij dat ze het op tijd ontdekt hebben en hij nu de operatie krijgt om de tumor weg te laten halen.

Toen we de eerste keer te horen kregen dat Jos kanker had, zagen we het niet aankomen dat hij een tumor had. Wel voelde hij zich toen niet fit en was hij veel afgevallen, dus dat er iets niet goed zat dat was wel duidelijk. Maar kanker was toch echt niet het eerste waar we toen aan dachten.

Ook toen Jos me belde en vertelde dat zijn bloeduitslag niet goed was, kwam dit behoorlijk uit de lucht vallen. Hij was juist zo goed bezig om alles weer op te pakken en dan is het zo onwerkelijk om te horen dat er een uitzaaiing word gevonden op zijn lever. Wat was het fijn om te horen dat de tumor op een gunstige plek zat en operabel was. 

Nu is het zover en is het inmiddels al bijna 5 uur geleden dat ik Jos naar de afdeling heb gebracht. Mooi om te zien dat elk ziekenhuis zijn eigen voorbereidingen heeft, zie hier Jos die voor het eerst in zijn leven steunkousen aan heeft. Ook kreeg hij een speciale jas aan, waar ze warme lucht in blazen om op temperatuur te blijven.

De arts belt om 13:00 uur dat de operatie goed is gegaan en de tumor is verwijderd! Nu op naar herstel.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Susanne Hamelink
5 jaar geleden

Wat fijn dat de operatie goed is gegaan!
Dat moet spannend zijn geweest.
Liefs Martijn en Susanne

Yolanda van Gils
5 jaar geleden

Lieve Tamara en Jos , wat een fijn bericht en wat zijn jullie sterk samen daar heb ik toch zo veel bewondering voor. Sterkte en veel liefs Yolanda en Ruud

Sietske Hamann
5 jaar geleden

Hoi Jos en Tam, goed te horen dat de operatie geslaagd is!!! Wat een opluchting. Veel sterkte!!!

Paula Marcelis
5 jaar geleden

Wat fijn om te horen dat de operatie succesvol is geweest!! Dat stuk kan afgesloten worden. Nu op naar een goed herstel! Veel sterkte en liefs van ons!

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

Ontzettend goed dat de operatie geslaagd is !!!!!!!
Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylvia
5 jaar geleden

Wat een heerlijk bericht. Operatie goed gegaan. Gefeliciteerd. Nu herstellen. Sterkte Jos en Tamara. Een lieve groet van ons

Bianca Slabbekoorn
5 jaar geleden

Fijn dat de operatie geslaagd is.
Rustig herstellen maar weer!
Liefs Bianca

Dayenne Smulders
5 jaar geleden

Wow! Wat een opluchting. Op naar herstel. Veel sterkte liefs Dayenne

Rinus en Joke Slabbekoorn
5 jaar geleden

Wat fijn om te horen ,dat de operatie goed verlopen is .nu duimen voor een voorspoedig herstel .Sterkte allemaal!.groetjes van ons