Jos: "Nog een dag"

Gepubliceerd op 20 augustus 2019 om 13:27

‘Failure to prepare is preparing to fail’, zeggen de Engelsen. Oftewel, falen om voor te bereiden is voorbereiden om te falen. Goede voorbereiding is het halve werk.

Al weken bereid ik me op de operatie. Zowel fysiek als mentaal. Ik ben fit en dat helpt enorm in het herstel. Mentaal voorbereiden is moeilijker te omschrijven, maar minstens zo belangrijk. Ik kan morgen rustig op de operatietafel gaan liggen. Ik ken de risico’s en alle scenario’s heb ik afgespeeld. Maar ik weet dat er een team klaar staat om mij te bevrijden van mijn tumor. Mensen gaan hun best doen om zo goed mogelijk voor mij te zorgen en mijn leven te redden.

Zometeen ga ik mijn tas inpakken. Op mijn telefoon staat het eerste seizoen van “La casa de papel”. Mythos van Stephen Fry staat op mijn ebook. De Pre-op energiedrank die ik van het ziekenhuis gekregen heb staat in de koelkast (bij het Catharina heb ik geen pre-op gekregen trouwens). Opa en Oma staan klaar om op de kinderen te passen. Ik heb hard gewerkt om in goede conditie te zijn. Ook mentaal zit het goed. Laat maar gebeuren. Ik ben er klaar voor.

Ik voel gezonde spanning. Want natuurlijk is een operatie spannend. Zeker een operatie aan de lever omdat het orgaan zo goed doorbloed is. Het kan mis gaan, maar ik heb alle vertrouwen in de chirurg. Morgen is het zover. I’m going in!

Ps. Wederom bedankt voor al jullie berichten, reacties, kaarten, bloemen en ga zo maar door!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
5 jaar geleden

Ik heb er ook alle vertrouwen in. In gedachten gaan we morgen met jullie mee. Lieve groet van ons

Tante Tannie
5 jaar geleden

Lieve Jos enTamara en de kinderen. Sterkte .

Pedro
5 jaar geleden

Het moet gewoon gebeuren en vertrouwen in hebben dat je in goede handen bent. Sterkte Jos en Tamara en de kinderen

Jolanda Kuijpers
5 jaar geleden

Jos heel veel sterkte voor morgen maar ook voor komende tijd om weer op te knappen!!
Maar ook voor Tamara en de kinderen, superknap hoe jullie ermee omgaan!!
Groetjes uit Baarlo

Rinus en Joke Slabbekoorn
5 jaar geleden

Lieve allemaal .we gaan er ze koer vanuit dat alles goed komt. Je hebt gedaan wat je kon om fysiek zo sterk mogelijk te zijn .in gedachten morgen bij jullie .toi toi toi groetjes van ons