Jos: "Keigoed!"

Gepubliceerd op 21 augustus 2019 om 18:53

Ik voel me keigoed. Natuurlijk naar omstandigheden, maar ik voel me veel beter dan na een darmoperatie. Ondanks dat mijn buik een gatenkaas is werken mijn buikspieren mee waardoor ik kracht heb om te bewegen.

Wat helpt is dat de operatie goed is verlopen. Die was spannender dan bij een darmoperatie, vanwege de kans op bloedingen waarbij je snel veel bloed kunt verliezen.

En ik ben blij dat de operatie achter de rug is. De afgelopen weken waren moeilijk omdat er een operatie boven je hoofd hangt en je weet dat je kanker hebt. Nu ben ik weer vrij van kanker!

Nu herstellen. Hopelijk blijven complicaties uit! Alles wat ik kan doen om dat te voorkomen doe ik, maar er zijn altijd dingen waar je geen invloed op hebt.

Maar… Ik ben superblij! Yeehaaa!!!

 

Mijn buik nu. Zo te zien vijf kleine gaatjes en een wat langere snee onderaan mijn buik door het oude litteken om de kanker naar buiten te krijgen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Jos Creusen
5 jaar geleden

Hoi Jos,

Wat een heftig bericht en een veelzeggende foto!

Ik ben vanavond een eerste gesprek met je begonnen op een kamer bij de maag, darm en lever afdeling, waar we elkaars buurman bleken te zijn. Dat was een fijn gesprek.

Groetjes

Jos

Rinus en Joke Slabbekoorn
5 jaar geleden

Hier ook blij voor je Jos. Aan je motivatie om te herstellen zal het niet liggen. Je zet je elke keer weer in voor de volle 100 procent om te genezen .respect voor je !!sterkte en beterschap. Groetjes van ons

Peter Wyatt
5 jaar geleden

Goed nieuws! Sterkte met het herstel, Jos!

Henriette Rosmulder
5 jaar geleden

hoi Jos. wij kennen elkaar nauwelijks maar zitten in hetzelfde skeelergroepje. Ik heb je blog helemaal gelezen en ben erg onder de indruk. Ik hoop dat je spoedig herstelt en dat die rotte kankercellen voor altijd zijn opgeruimd. Ik vind het dapper dat je alles op je blog post. Zelf denk ik nog weleens aan de periode dat ik kanker in mijn lichaam had, maar ik heb er met weinig mensen over gesproken en dat is niet goed geweest.
Ik wens je een voorspoedig herstel toe en hoop je weer op de skeelerbaan of ijsbaan te zien. Veel liefs Henriette