Jos: "Wachten"

Gepubliceerd op 23 juli 2019 om 13:59

De afgelopen week was een van de moeilijkste van mijn leven. Een week zinloos wachten. De kinderen thuis van school terwijl vriendjes en vriendinnetjes op vakantie zijn. Tamara die zich niet 100% lekker voelt. De spanning van weten dat je kanker hebt. Het is moeilijk om een invulling te geven aan de dag.

Normaal heb ik altijd wel iets wat me bezig houdt. Het gezin, werk, sporten, leuke dingen ondernemen en ga zo maar door. De afgelopen periode was het laten maken van de scans en daarna het voorbereiden op de operatie. Ik was vorige week klaar om het gesprek met de chirurg aan te gaan en zo snel mogelijk geopereerd te worden. En daarna te werken aan mijn herstel.

Dit was een tussenweek. Het begon met de teleurstelling dat alles een week op schoof en het besluit om niet voor een ander ziekenhuis te kiezen en af te wachten. Dat afwachten ben ik gewoon niet zo goed in. Dan komt er niets uit mijn handen en verknal ik mijn tijd.

Nouja, Ik heb Tamara geholpen met een huisstijl voor haar bedrijf. We hebben een ontwerp voor briefpapier, business kaartjes, presentaties, de website en Facebook en LinkedIn. Het meeste gemaakt met het gratis programma Inkscape. Leuk om daarmee bezig te zijn!

En… Ik ben nog steeds klaar voor de operatie. Morgen het langverwachte gesprek met de chirurg. Eindelijk!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
5 jaar geleden

Ik snap dat deze week lang geduurd heeft. Spannend is het zeker. Ik hoop dat jullie morgen een goed gesprek hebben. Sterkte hoor.