Jos: "Actie"

Gepubliceerd op 18 juli 2019 om 16:59

Goed, gisteren was ik verslagen. Alles een week uitgesteld. Maar vandaag? Actie in de taxi. Je hebt altijd opties. Dus ik heb nagedacht. Wat zijn mijn opties?

Ik zit niet vast aan het Maxima Medisch Centrum. Er zijn andere ziekenhuizen waar ze dezelfde operatie uitvoeren. Mijn plan is om eerst de zorgverzekering te bellen welk ziekenhuis de beste papieren heeft op het gebied van leveroperaties en dan kijken wanneer ik daar terecht kan. Als dat ergens eerder is dan 24 juli heb ik gewonnen! Ik ben strijdlustig!

Op het moment dat ik mijn telefoon wil pakken gaat de deurbel. Er staat een man op de stoep met een grote bos bloemen. Tamara speculeert al wie dit zou kunnen zijn. Als ik op het kaartje kijk valt mijn mond open. Ik had veel verwacht, maar dit niet.

‘Onze oprechte excuses voor het delay in het Maxima MC. Vakgroep Chirurgie’.

Fouten mag je maken. Sterker nog, fouten moet je maken. Als je ervan leert en ze recht zet. De bloemen zorgen ervoor dat ik nog een keer nadenk. Zal ik de zorgverzekering bellen en misschien een dag of twee winnen of mijn verlies nemen en een week genieten van de zomervakantie?

Het Maxima Medisch Centrum heeft zijn best gedaan om de fout recht te zetten. Ik vond het gisteren goed dat de chirurg persoonlijk belde. En een bloemetje. Hopelijk zorgen dit incident ervoor dat dit niet meer voorkomt. Een pijnlijke fout… Ik besluit geen actie te ondernemen. Het MMC heeft dat gedaan!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke
5 jaar geleden

Want een week in een mensenleven de hele zaak op z'n kop kan zetten. Maar zo te zien hebben toch "het boetekleed" aangetrokken en hun excuses aangeboden met een gesprek en bloemen. Jos we wensen jou en Tamara héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

Mag we ( ik, Rinus ) nog een keer dat stukje schrijven want het staat vol taalfouten. M'n excuses !!!!
Wat een week in een mensenleven de hele zaak op z'n kop kan zetten. Maar zo te zien hebben ze toch "het boetekleed" aangetrokken en hun excuses aangeboden met een gesprek en bloemen. Jos, we wensen jou en Tamara en de kinderen héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

Het is of duvel er mee speelt ! Het begin nog even over: Mogen we..............héél véél STERKTE !!!!!!!!!