Jos: "Balen!"

Gepubliceerd op 17 juli 2019 om 15:37

Of ja, balen is een understatement. Wat is de overtreffende trap van balen? Ik weet het niet.

Wat is er gebeurd? Rond 13:00 kreeg ik een telefoontje. De leverchirurg van het MMC waarmee ik vanmiddag om 16:00 een gesprek zou hebben. Hij vertelt dat de beelden van de scans niet binnen zijn en daarom niet zijn besproken in het multidisciplinair overleg.

Mijn hersenen gaan snel. Dat betekend een week uitstel, want het multidisciplinair overleg is wekelijks. Tenminste, in het Catharina ziekenhuis. NEEEEEEEEEEEJJJ!!!

Maar de leverchirurg bevestigd mijn gedachten. Volgende week weer een kans. ‘Hoe kan dit nou?’, denk ik. We hebben nogmaals getekend dat de beelden verzonden mogen worden. Het Catharina zou ze direct opsturen.

Als de chirurg ophangt gaan mijn gedachten nog steeds 2x zo snel als normaal. Handelen! Eerst mijn ouders bellen. Die komen speciaal uit Zeeland om op de kinderen te passen. Dat is niet nodig. Als ik bel zijn ze net voor de afslag bij Rilland. Als ik ophang zijn ze al gekeerd.

Dan het ziekenhuis bellen. Eerst het Catharina. Daar blijkt dat de beelden 12 juli verstuurd zijn. Dan het Maxima. Die hebben de beelden ontvangen op de verkeerde vestiging.

Teleurstelling. Een week wachten om zoiets. Maar er is niets aan te doen. Gefrustreerd en machteloos afwachten.

Het positieve: Goede privacy en ik ben blij dat deze fout niet gemaakt is tijdens de operatie!

De humor: Twee concurrerende vrouwen (Catharina en Maxima), dat kan niet goed gaan…

Maar ik lach als een boer met kiespijn!

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie de Bel
5 jaar geleden

Wat is 1 week op een heel mensenleven. In dit geval heel veel. Nog liever vandaag van die rotkanker af dan morgen. Sorry. Ook bij ons zijn de frustraties groot. Je gedachten gaan alle kanten op. Machteloosheid. Wederom. Je kunt hier niks mee. Vloeken, schoppen, boos zijn. Het helpt allemaal niets. Rustig blijven. Dat is het enige. Maar vanbinnen.......kookt het.

Sylvia
5 jaar geleden

Dat is echt balen.nog een week langer wachten. Sterkte hoor