Jos: "Spannend"

Gepubliceerd op 2 juli 2019 om 23:10

Vanmorgen zat ik bij de fysio. Afgelopen woensdag, de dag dat ik te horen kreeg dat ik weer kanker heb, schoot het ook in mijn rug. Normaal gesproken doe ik altijd netjes wat oefeningen, maar de twee weken voor de uitslag voelde ik me verraden door mijn lichaam en was het toch allemaal weer spannend.

Ik was gespannen. Het woord zegt het al. Mijn spieren staan gespannen, net geen motivatie om oefeningen te doen. Ja hoor, rugklachten. Maandag was het bijna over, dus toch gewoon gaan skeeleren… Naja, vandaag fysio. Skeeleren was nog niet slim dus.

Waarom vertel ik dit? Kanker doet meer met je dan alleen woekeren door je lichaam. Je hele lichaam en geest reageert erop. Een van de manieren waarop zich dat bij mij uit is mijn rug. Ik wou graag skeeleren om me fysiek voor te bereiden op de operatie. Die wil ik zo fit mogelijk in gaan. Kortom, een goede motivatie om oefeningen te doen en te trainen. Morgen ga ik ook gewoon naar de looptraining, kijken wat wel en niet goed voelt!

Verder was ik jarig. Bedankt voor alle felicitaties. De kinderen stonden aan mijn bed met cadeautjes en mijn ouders kwamen als verrassing uit Yerseke met verse mossels (mosselen in het Brabants). En morgenochtend de PET/CT-scan. De scan is geen probleem. Toch ben ik benieuwd naar de beelden. Als er bij de CT-scan een tumor gemist is wordt die waarschijnlijk gevonden op de PET/CT. 10 Juli de uitslag. Toch weer spannend dus!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

Het zijn weer spannende tijden voor jullie en natuurlijk in het bijzonder voor jou Jos. We hopen dat de PET/CT - scan een uitkomst zal laten zien waar verder geen tumoren op te vinden zijn. We leven met jullie mee en denken elke dag aan jullie. Allemaal heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!