Tam: "Vlinders laten vliegen"

Gepubliceerd op 24 juni 2019 om 20:30

Wat zaten er al mooie vlinders in mij en wat voelt het fijn om ze nu los te kunnen laten in de wereld en er van te genieten om ze te zien vliegen. Jos zijn ziek zijn heeft ons ook veel mooie dingen opgeleverd, zoals onze manier hoe we omgaan met de ziekte. Het is zeker niet leuk, maar we weten nu wel beter hoe sterk we zijn. Mij heeft het vooral opgeleverd dat al die mooie ideeën en eigenschappen meer tot zijn recht zijn gekomen tijdens mijn studie en mijn stage. Was Jos niet ziek geworden dan was dit niet zo naar voren gekomen als nu. Ik zou dan die stillere student zijn geweest die niemand tot last wil zijn en het zeker wel alleen zou kunnen. Door het ziek zijn van Jos ben ik veel over mezelf te weten gekomen en hoe het bij mij zit en vooral hoe ik omga met heftige situaties. Mijn vertrouwen is gegroeid en waar ik het meest blij mee ben is dat de energie weer is gaan stromen. De situatie op de werkvloer is niet veranderd, maar ik ben veranderd en ik kan er nu anders mee omgaan. Hierdoor kost het me geen energie, maar krijg ik er juist energie van. 

Wat een stap heb ik weer gezet afgelopen dagen, zo ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf "De Vlinder Speltherapie". Ik vind het erg leuk en krijg er veel energie en ideeën van om er mee bezig te zijn. En ja woensdag is weer een spannende dag, maar nu kunnen we ons nog goed focussen op de dingen die we doen en zoals Jos al schreef bewust onwetend zijn. 

Ik heb er veel zin in om getuige te mogen zijn van de persoonlijke groei die kinderen bij "de Vlinder" door gaan maken.

 

Reactie plaatsen

Reacties

sylvia van stee
5 jaar geleden

Fantastisch, Tamara. Mooi hoe je omschrijft dat negateve dingen zoals Jos zijn ziekzijn om te zetten in positief. Ik kan hier helemaal in mee gaan. En dan nu je eigen bedrijf. Top en nogmaals veel succes. We wachten in spanning woensdag af. Een lieve groet uit Yerseke, Sylvia

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

Succes, Tamara met je eigen bedrijf. Verder wachten we af wat de uitslag gaat brengen van de scan van Jos. Héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!