Tam: "Geslaagd"

Gepubliceerd op 19 juni 2019 om 10:26

Gisteren was mijn dag met een donkere wolk. Wat heb ik mezelf kunnen laten zien tijdens mijn eindgesprek en wat gaf dat een goed gevoel. Dat hier ook nog een hoog cijfer aan gekoppeld werd, was voor mij een extra bevestiging dat het klopt waar ik mee bezig ben.
Wat was het fijn dat Jos en de kinderen bij de uitreiking konden zijn en Jos ook zijn ouders als verrassing had uitgenodigd. Heel bijzonder om nu zelf even in de schijnwerpers te staan en een feestje te vieren voor de prestatie die ik heb geleverd. Toen ik daarna ook nog naar voren werd geroepen als "Hemels rolmodel", kon ik niet anders dan trots zijn.
Wow wat was het een geweldige dag, maar ook een dag van afscheid. Wat ga ik de onderlinge sfeer missen van deze mooie collega's die ik erbij heb. Maar deze bijzondere ervaring van 2 jaar gaan mee in mijn rugzak, waar ik nog veel mooie dingen bij ga stoppen.
In die rugzak horen ook de dingen die minder leuk zijn en die zullen ook een mooie plek krijgen in mijn rugzak. Op dit moment gaat Jos onder de scan en zullen we de uitslag volgende week horen. Onze toekomst die is onzeker, maar hoe het ook gaat lopen de ervaring van iedereen die zo met ons meeleeft is waardevol en fijn. Hoe moeilijk het ook is we kunnen gewoon ons zelf kunnen zijn en dat is goed genoeg!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke
5 jaar geleden

Tamara, allereerst van harte gefeliciteerd met het behalen van je "Hemels Rolmodel". Prachtig. Leuk dat Jos , z'n pa en ma ook had meegenomen en dat natuurlijk ook de kinderen erbij waren.Geweldig en afscheid ! Iets waar je aan zult moeten wennen. Maar je hebt de buit in huis ! Ja, de toekomst is helaas weer onzeker geworden. We weten niet wat de toekomst gaat brengen . Dat horen jullie volgende week. We leven, op afstand, ontzettend met jullie mee en we houden weer contact. We hadden zo gehoopt dat alles weer goed op z'n pootjes terecht zou komen. Maar we gaan nog niet wanhopen !!! Maar dat wachten.......die spanning.....ups en downs........ Laten we maar gewoon afwachten: "'t Is nie aars ". Allemaal héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaap en Ella
5 jaar geleden

Wat mooi geschreven Tamara.En nogmaals Gefeliciteerd met je diploma, en zo een mooie waardering. Dit pakken ze je niet meer af.We hopen dat je veel plezier in je werk mag vinden. En nu nog een week met veel spanning en zorg..veel sterkte voor jullie gezinnetje.Denken aan jullie

Joke Slabbekoorn
5 jaar geleden

Wat heb je dit mooi opgeschreven, wat ben je super goed bezig .Mooi dat je zelf een keer in de schijnwerpers gezet bent !wens jullie allemaal heel veel sterkte in deze spannende week